Merhabalar,

Arkadaşlar sizlere iki gün önce keşfettiğim iki uygulamadan bahsetmek istiyorum. Fakat ilk anlatımım olduğundan hatalarım için şimdiden özür dilerim.

Uygulamamızın linki:

https://itunes.apple.com/us/app/bamb...492663955?mt=8

Uygulamaların amacı size çeşitli uygulamalar yükleterek çeşitli gift card hediyeleri vermek. Aşağıdaki resimde de göreceğiniz gibi birçok seçenek mevcut fakat bize en uygun olan tabii ki 10.00 USD değerindeki iTunes Gift Card.



Okuduğum bir çok sitede uygulamayı kullanabilmemiz için US iTunes hesabına gereksinim duyulduğu yazıyordu. Henüz Gift Card hediyemi almadığım için bilmiyorum fakat muhtemelen hediyeyi kullanmak için gerekecek US iTunes hesabımız.

Neler yapmamız gerektiğine gelince;

İlk olarak verdiğim linkden ya da AppStore'u kullanarak bu uygılamayı indiriyoruz.


Uygulamayi indirdikten sonra sadece birine üyelik yapmamız yeterli.Cunku m.junowallet.com adli birde mobil siteleri var Uygulamalarımız birbirlerini destekledikleri için birine üye olmamız halinde diğeri de tanıyor.

Burada dikkat etmemiz gereken konu Invate Code. Eğer üye olurken Invite Code girerseniz siz 0.25 USD Invite Code'un sahibi ise 0.50 USD kazanıyor. Benim Invite Code'um HG1545922

Yani sadece uygulama indirerek değil üye olurken Invite Code girerek ve üye getirerek de kazanabiliyoruz.

Uygulama yükleyerek kazanmak ise bu iki uygulamada biraz farklı. Şimdi bunları anlatalım

JunoWallet uygulamasının ana sayfası şu şekilde:




Buradaki bizim kullancağımız en önemli kısımlar Rewards Per Install ve Rewards Per W3i kısımları. Earn Gifts kısmından bu bölümlere girerek yüklemememiz istenen uygulamalara tıklayarak AppStore'da ilgili programın sayfasına gidiyoruz. Buradan uygulamayı kuruyor ve altlarında yazan miktarların hesabımıza eklenmesini sağlıyoruz. Burada dikkat etmemiz gereken nokta ise her uygulamayı yükledikten sonra bir kere açmamız gerekiyor. Uygulamayı yükleyip JunoCredits'in yanındaki yenile kısmına basarak güncelleyebiliyoruz. Bu arada resimde gördüğünüz benim sadece iki günde kazandığım miktar

Bamboo Wallet uygulaması ise bu uygulamaya göre biraz daha karışık.





İki uygulama birbirini desteklediğinden ikisinden de kazandığınız miktarlar iki uygulamada da gözüküyor.

Ve baskalarini da davet ederek dolar kasabilirsiniz

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar arkadaşlar. Eğer yeni bir şey keşfedersem eklerim yine. Umarım faydalı bir anlatım olmuştur.

Teşekkürler.