Toplam 5 Sayfadan 1. Sayfa 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 25 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.
  1. #1
    Hiperaktif Üye aresblade isimli üyenin avatarı
    Üyelik Tarihi
    January 2009
    Bulunduğu Yer
    Iskenderun, Hatay, Turkey,
    Mesajlar
    2,000

    Arkadaşlar çok önemli okuyun- gen-pa ve garanti hakkı mevzusu

    arkadaşlar kısa ama çok önemli bir bilgi. gen-pa kesinlikle ve kesinlikle ışık sızmasında cihaz değişimi yapıyor bunu bana kendileri söylediler. sizin de benim gibi başınız yanmasın ve hakkınızı arayın. ben cihazı şimdi değiştiremiyorum çünkü ne yapmışlarsa ışık sızmasını minimuma indirmişler ve cihaza hiçbir şekilde fiziki bir işlem yapılmıyormuş. içi açılmıyor, oynanmıyormuş. bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan destek ve bilgi bekliyorum. teşekkürler.
    Lütfen yardım için konu açmadan önce buraları inceleyiniz:
    [/CENTER]

  2. #2
    fantazi
    Ziyaretçi

    Ynt: Arkadaşlar çok önemli okuyun

    ne konuda yardım istiyorsunki telefonu almışsın,bi hata yüzünden servise göndermişsin ve onlarda tamir etmiş ne bekliyorsun direk ellerine sıfır iphone vermelerinimi konu başlığınıda uygun olarak düzenlersen sevinirim

  3. #3
    Altın Üye
    Üyelik Tarihi
    October 2008
    Mesajlar
    1,156

    Ynt: Arkadaşlar çok önemli okuyun

    Ne konuda yardım istediğini tam olarak anlayamadım ama teşekkürler bilgilendirme için..
    Bu tip konularda gözü açık olmak lazım,teknik servistekilerde adam gibi bilmiyor bukonuları, eğer siz ışık sızmasının kesin olarak aletin değiştirilmesi gerektiğini bilirseniz ve ısrar ederseniz onlarda değiştircektir aleti..

  4. #4
    Hiperaktif Üye aresblade isimli üyenin avatarı
    Üyelik Tarihi
    January 2009
    Bulunduğu Yer
    Iskenderun, Hatay, Turkey,
    Mesajlar
    2,000

    Ynt: Arkadaşlar çok önemli okuyun- gen-pa ve garanti hakkı mevzusu

    öncelikle özür dilerim ki ayrıntılı bilgi vermemişim.

    arkadaşlar, elimdeki cihazda ışık sızması sorunu vardı ve ben bunun için iki defa garantiye göndermiştim. ama dün öğrendiğim kadarıyla gen-pa'dan ki bunu bana en son söylediler -bayağı bir tartışma ve küfürden sonra (1.5 saat sürdü)-. telefonlarımızda eğer ışık sızması veya fiziki bir hata varsa KESİNLİKLE tamir edilmiyor, hemen değiştiriyorlarmış.ama benim cihazımdaki bariz ışık sızmasını gerizekalı teknik servistekiler görmemişler ve hatta bunun için alet kullanmışlar ve restore edip bana göndermişler. ben de cahil, yine ışık sızması olmasından dolayı tekrar teknik servise gönderdim ve onlar da bana aynen geri göndermişler -kargodaydı-. sonra ben gen-pa'yı aradım ve cihazın bana asla ve asla geri gönderilmemesini ve kesinlikle değiştirilmesini talep ettim ama müşteri hizmetlerindeki kız eğer teknik servis bu yönde bir karar vermezse değişme olamayacağını bana söyledi ve söylediği anda da benim şalterlerim attı. çünkü ondan önceki bayan ve kendisi bu tür durumlarda asla tamir olmadığını, direkt olarak cihazın değiştirildiğini söylediler.

    ben de uzun bir tartışmadan sonra, bu konunun beni ilgilendirmediğini çünkü ışık sızması sebebiyle cihazı gönderdiğimi, ikinci sefer de bu sebepten gönderdiğimi belirttim. bu şekilde başıma gelenleri anlattım ve kız da dedi ki cihazı bize tekrar gönderin ki şu anda kargoda, bana derken istanbul'a, biz de inceletelim ve eğer ışık sızması bulunursa değiştirelim dedi. ben de ona zaten kendimin ilk seferde açıkça ve net olarak bu sorunu gördüğümü ama sizin ..... teknik servisinizin bunu göremediğini çünkü onların ..... olduklarını söyledim.kız da şimdi kargodan çektiğini ama eğer çekemezse benim onlara göndermemi istedi.


    şimdi sizden istediğim yardım şöyle, ben bu hakkımı nasıl alabilirim? çünkü gen-pa açıkça beni kazıklamaya çalışıyor. ilk seferde bu ışık sızmasından dolayı gönderdiğimde sorun görülememiştir demişler ve cihazı değiştirmemişler ama değiştirilmek zorundaydı. ben nasıl ve nerede, ne tür bir şekilde hakkımı arayabilir, elde edebilirim? bana bu konularda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba?
    Lütfen yardım için konu açmadan önce buraları inceleyiniz:
    [/CENTER]

  5. #5
    Yasaklandı
    Üyelik Tarihi
    October 2008
    Bulunduğu Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4

    Ynt: Arkadaşlar çok önemli okuyun- gen-pa ve garanti hakkı mevzusu

    allerjik de bu sebepten yolladı cihazını garantiye, ışık sızması tam olarak ne oluyor nasıl fark ediliyor

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 kişi bu konuyu okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

Benzer Konular

  1. izmir içi pasaport kayıt hakkı
    Konuyu Açan: freedoom, Forum: Alışveriş Tavsiyeleri.
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 23-11-2010, 13:09
  2. Dosya paylaşım sitesine savunma hakkı yok!
    Konuyu Açan: by_hope, Forum: Teknolojik Gelişmeler.
    Cevap: 0
    Son Mesaj : 16-05-2009, 23:37

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •