Dünyaca ünlü Counter Strike ustalarý SpawN ve HeatoN'la kapýþmak ister misiniz?

Dünyaca ünlü Counter-Strike oyuncularý Emil “HeatoN” Christensen ve Abdisamad “SpawN” Mohamed tarafýndan tasarlanan BenQ XL2410T monitörün lansmanýnda, bu iki efsanevi isimle karþý karþýya Counter-Strike oynamak ister misiniz?



BenQ'nun dünya þampiyonlarý tarafýndan tasarlanan yeni monitörü XL2410T'nin tanýtým lansmaný, 14 Aralýk'ta Point Otel Barbaros bünyesindeki Türkiye’nin ilk dijital oyun merkezi The Game’de gerçekleþecek. Siz de bu özel günde yer almak, HeatoN ve SpawN'la karþý karþýya Counter-Strike oynamak, Türkiye'deki tüm oyuncularýn tanýdýðý bir isim haline gelmek ve ayný zamanda da birbirinden güzel BenQ hediyelerini kazanmak istiyorsanýz tek yapmanýz gereken 6 Aralýk 2010 tarihindeki BenQ CS 1on1 Cup'a katýlmak! (ESL: Turkey - Electronic Sports League - The eSports Gaming League)

Ýþte turnuva ödülleri:
1. Oyuncu: BenQ G922HDAL LED Monitör ve SpawN ve HeatoN karþýlaþmasý
2. Oyuncu: BenQ C1450 Fotoðraf Makinesi ve SpawN ve HeatoN karþýlaþmasý
3. Oyuncu: BenQ C1250 Fotoðraf Makinesi

BenQ Counter-Strike 1on1 Cup'ta sýralamaya giren oyuncular hayatlarýnýn sonuna kadar unutamayacaklarý bir deneyim yaþayacaklar. HeatoN ve SpawN'a kafa tutmak her babayiðidin harcý deðil, kendinize ne kadar güveniyorsunuz?

kaynak:cnet