Toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arasındakiler gösteriliyor.
  1. #1
    Yönetici laheyl isimli üyenin avatarı
    Üyelik Tarihi
    December 2010
    Bulunduğu Yer
    Isvicre Bern
    Mesajlar
    1,498

    Dude Perfect: Extrem Seven Basketciler icin

    Dude Perfect

    App Store Linki: http://itunes.apple.com/us/app/dude-...424123969?mt=8

    Bu Oyun Angry Birds’ün Tahtını Sarsabilir!

    Bugüne kadar mobil oyun dünyasının gelmiş geçmiş en çok satan ve en popüler ismi olan Angry Birds’ün tahtını sarsacağı iddia edilen birçok oyun karşımıza çıktı. Bunların birçoğu Angry Birds’ün başarısını yakalayamasa da iyi sayılabilecek indirme rakamlarına ulaşmayı başardı.

    Dude Perfect ismini muhtemelen daha önce duymuşsunuzdur. YouTube’daki sayfalarında ütopik basket atışlarından aşina olduğumuz bu isim, mobil oyun olarak karşımızda. Uzunca bir süredir AppStore’da yer alan oyun şimdi de Google Play Store’a adım attı.

    Dude Perfect için aslında çılgın bir basket oyunu yakıştırması yapsak pek de yanlış olmayacaktır. Oyundaki amacımız ütopik basket atışları yaparak aşamaları tamamlamaya çalışmak. Elbette ki bu iş öyle sandığınız kadar kolay değil.

    Oyun içi nesnelerin bir hayli zengin olması ve dahası aşamaların zekice tasarlanmış oluşu oyunu keyifli hale getirdiği gibi biraz da zorlaştırıyor. Multiplayer desteğinin de bulunduğu yapımda kendi aşamalarınızı oluşturabilmeniz için bir bölüm editörü de bulunuyor ki bu da oyunun oynanış süresini oldukça uzatıyor.


  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik Tarihi
    April 2010
    Mesajlar
    17
    Oyun çok güzele benziyor , videodan izlediğim kadarı ile ama installousta yok ve AppStore da 99 cent . Sanırım biraz daha beklemek zorunda kalacağım

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 kişi bu konuyu okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

Yetkileriniz

  • Konu açma yetkiniz yok.
  • Cevap yazma yetkiniz yok.
  • Eklenti yükleme yetkiniz yok.
  • Mesajınızı değiştirme yetkiniz yok.
  •