Öncelikle belirteyim Wifi þarttýr.
Dünyanýn en büyük müzik sitesi Last.fm'i hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler de arama motorlarýna yazarlarsa detaylý bilgi edinebilirler:) Bu sitenin bir de iPhone uygulamasý var. Ancak TR Store'da mevcut deðil. Uygulamayý bu linkten indirebilirsiniz: Download Last.fm_3.2.0.ipa for free on Filesonic.com Uygulama Crackli deðildir. TR Store'da olmadýðý ve ücretsiz olduðu için paylaþtým.
Þimdi gelelim konumuza. Bu site Türkiye ve bazý ülkelerde yasaklý. Yani giriþ yok. Ve bu site de bu yüzden sadece Almanya ve Amerika'ya ücretsiz hizmet sunuyor. Bunun için de iPhone'dan Proxy kullanacaðýz. Amerika yada Almanya proxy'si kullanacaðýz.
Proxy'yi nereden bulurum derseniz birçok proxy sitesi var. Ancak benim bulduðum en saðlam ve en hýzlý site hidemyass sitesi.
Buradan Last.FM çalýþma koþullarýný saðlayan proxy bulabilirsiniz. Free Proxy List - Public Proxy Servers (IP PORT) - Hide My Ass! - Custom search #257477 HttpS desteklemesi gerek. Yoksa baðlanmýyor. Gelelim resimlere:


Ayarlar'dan Wifi kýsmýna giriyoruz.


Daha sonra Baðlý olduðumuz wifi aðýnýn yanýndaki mavi oka basýyoruz.


Daha sonra da en aþaðýya girip HTTP Proxy kýsmýnda Elle kýsmýný seçiyoruz. Resimlerde nereye ne yazacaðýmýz açýkca görünüyor.
Buraya ise hidemyass sitesinden aldýðýmýz numaralarý yazýyoruz.
Ve en geç 30sn içinde baðlanýyor. Proxy seçerken de en üsttekileri seçin. Þimdi yüklediðimiz last.fm uygulamasýný açýyoruz. ilk baðlanmasý uzun sürebilir. Yaklaþýk 1Dk kadar. Ancak baðlanýyor ve gayet hýzlý iþliyor:)
Evet bu kadar. Artýk last.fm uygulamasýný sorunsuz kullanabilirsiniz:) Tek sýkýcý yaný her 8-10 Saatte 1 kez proxy deðiþtirmeniz. Benim önerim last.fm'i kullandýktan sonra proxy'i kapatmanýz. Tekrar gireceðinizde yeni bir proxy alýp kullanýrsýnýz:)