PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iTunes - Multimedia Sorunları Merhaba. iPod'umu iTunes' bağlayınca iki gündür bağlantı kesiliyor .



atay
19-02-2010, 15:16
Merhaba.

Lütfen karşılaştığınız sorunu açık olarak yazın.Hangi işlemi yaparken sorun çıkıyor,aldığınız hata kodunu tam olarak nedir? Ek olarak cihazınızın modelini ve kullandığınız firmware sürümünü de belirtin ve lütfen biraz sabırlı olun.Cevap gelene kadar arama yaparak çözüme ulaşmayı deneyebilirsiniz.

Konu başlığında "Yardım,lütfen,acil" vb. konuyla alakasız kelimeler kullandığınızda,konunuzun yöneticiler tarafından silinebileceğini unutmayın.İyi forumlar.

merhaba.
iPodumu iTunes'e bağlayınca,bağlantı kesiliyor ve (iTunes has detected on iPod that appears yo be corrupted.You may need to restore this iPod before it can be used with iTunes.You may also try disconnecting and reconneccting the İpod.) şeklinde yazı çıkıyor.
Müzik yükleyemiyorum,şarjı da müzik dinlediğim ve aynı zamanda şarj eden cihazımda yapabiliyıorum.
Bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler.
Atay

Misafir.
19-02-2010, 20:05
atay cihazın hakkında biraz detaylı bilgi verebilir misin?

atay
20-02-2010, 13:02
iPod classic 160 GB.Müzik meraklısıyım,zevkle dinliyorum.
iPod yarısı müzik dolu ve arıza yok,bilgisayar dışında dinleyebiliyorum,ancak bilgisayara bağladığımda bah'settiğim mesaj çıkıyor.Formatlamak (sıfırlamak) istemiyorum zira yeniden düzenlemek ve indirmek çok zor.Yeni bir iTunes programı yüklersem eskisinin içindekiler ne olur ve sıralama vb gibi düzen bozulur diye korkuyorum.

Sylar
20-02-2010, 19:49
touchcopy ile cihazınızı yedekleyin, daha sonra itunes üzerinden restore yapın.