PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sim Kart - Telefon - Rehber Sorunları İphone Menu



outletim
27-01-2010, 09:04
Öncelik Merhaba Arkadaşlar..

Foruma Kısa Bı sure Önce Üye Oldum Takıldığım Herşeyi Forumdan Bularak Çözmeye Çalıştım Demiyorum Çözdüm Gerçekten tşk Ederim..

Benim Bi Sorun Değil Ama Yapmak İstediğim BirŞey Var .. iphone 3G 3.1.2 Kullanıcısıyım Ana ekranda Bulunan Borsa Mail Hava Durumu Ne bileyim Hesap Makinası v.s. leri Silmek İstiyorum Fakat nedense Bir Türlü Silemiyorum Baktım uzun Bi süre konulara Fakat Bulamadım YAda gözümden Kaçtı Eğer Bana YArdım Edebilirseniz Çok Sevinirim ... Sayğılarımla
... [gl=7.gif]

SaTuSa
27-01-2010, 09:09
Öncelikle hoş geldiniz aramıza. Dediğiniz uygulamaları silmenize gerek yok ki zaten silemezsiniz. Eğer cihazınız jailbreak'li ise o zaman cydia'dan SBSettings uygulamasını indirip, içindeki "more" simgesinden menüye giriş yaptığınızda "Hide Icons" (simgeleri gizle) diye bir ayar bölümü var, oradan istediğiniz uygulamanın simgesini ekranınızdan kaldırabilirsiniz. Hem silecem diye uğraşırken yapacağınız hatalardan da kurtulmuş olursunuz. Cihazınız jb li olmadığı taktirde yapabileceğiniz hiçbir şey yok benim bildiğim kadarıyla.

outletim
27-01-2010, 09:14
Yok Zaten Jb li Cihazım Tşk Ederim Göstermiş Olduğun İlgiye ..Kolay Gele