PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygulama Sorunları uygulama yukleme & silme sorunu



ankarag3lü
04-11-2009, 17:55
Merhaba.

[:(]. benim iki tane sorunum var. ilki dun de sıteden on line destek aldım fakay cozulmedı. i pod touch 2g var. jb yaptım. fw 2.2.1 jb 2.2.1. i tunesdan free app de yukledim daha once. ancak bilgisayara indirdiğim .ipa uzantılı uygulama-oyunları bilgisayardan i tunes yardımıyla ipod a atamıyorum. dun online yardım aldım sıteden sağolsun arkadas çok yardım cı oldu. iphone browser indirdim bilgisayara 2.2.1 kurdum zip li dosyanın içinden girdim uygulmaya privat/ mobıle/ library/download..... olan klasor içine attım daha once bılgısayara ındırdığım kırılmıs .ipa uzantılı uygulamaları sonra aleten ınstallous dan download a gırdım uygulamaları ınstall etım her sey yolunda fakat ana menuye geri donduğumde ekranda uygulama ikonu yok kaç sefer denedık yok. cıhazı kapatıp actım yok. buna nasıl bı cozum bulabılırım.( bu arada cydıa larda kaynaklarda da hıc bı sorun yok tekrar kaynakları sılıp yenıden ekledık)

2. sorunum ise cydıa dan ndirdiğim uyguamaları silemıyorum .zaten cydıa dan ındırdığım uygulamaların i tunes da da goruntusu cıkmıyo. alet uzerinden de sılemıyorum onları. i tunes dan indirdiğim free app ler sılınıyor basıt bır sekılde. hanı menudekı ıkolar sallanıyo ya o ara çarpı işareti kullanarak silinıyo. fakat cydıa dan ındırıp yukledığım app ler oyunlar da o carpı işaretı cıkmıyo. nasıl sıleceğim cydıa dan ındırdığım uuygulamaları . teşekkürler

placebo
05-11-2009, 02:46
İlk sorununuzun çözümü için Cydia'dan gUICache adlı programı indirmeyi deneyin. Ardından bu programı açın, Rebuild butonuna basın ve ana sayfaya dönün. İkonların gelmiş olması gerekiyor.


İkinci sorunuzun cevabına gelince, Cydia'dan yüklenen programları iki şekilde silebilirsiniz:

a. Cydia'yı açın, Manages sekmesinden Packages'a girin, burada Cydia'dan yüklediğiniz paketleri göreceksiniz. Aralarından silmek istediğiniz öğeyi bulup tıklayın, sağ üst köşede yazan Modify butonuna, ardından da Remove butonuna tıklayın, silinecektir.

b. Cydia'dan Cydelete adlı programı indirin. Daha sonra ana sayfaya dönün ve Cydia'dan indirip silmek istediğiniz programın butonuna basılı tutun, üzerinde çarpı işareti çıkacaktır, bu şekilde programı silebilirsiniz.

eurasta
05-11-2009, 17:15
bir not daha installious yükleyemezse hata vermiyor yani settings ten install method dirty seçerseniz yükleyebilir