PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yüzyılın takası!



SahiyN
28-07-2009, 11:45
Transfer döneminde herkes Cristiano Ronaldo'yu, Kaka'yı, Benzema'yı, yani Real Madrid'i konuştu ama Barcelona beklenen hamleyi geç de olsa yaptı ve...

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_264160_zlatan423.jpg

Evet, Ajax'ta forma giyerken bilmem kaç oyuncuyu çalımlayarak attığı golden tutun da, her hareketinde tribünlerin ayağa kalktığı İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic de Barcelona'nın yıldızlarla dolu rüya kadrosunun en nadide parçalarından biri oldu.

Bu transferin öyküsü bir çok kez yazıldı değişik değişik senaryolarla ama en sonunda yönetmen noktayı koydu ve film mutlu sonla bitti.

"Yüzyılın takası" filminin başrol oyuncularından Eto'o, Barça'nın Zlatan aşkı uğruna Milano'nun yolunu tuttu. Bu da yetmedi, 43,5 milyon euro Inter'in kasasına girdi. Filmin figuranı Aleksander Hleb de 1 sene kiralık olarak İtalya'da top koşturacak ve Belaruslu oyuncunun yıllık kazancının yüzde 70'i de yine Barça tarafından karşılanacak.

Dün gece Nou Camp'ta toplanan 60 bin Katalan önünde şov yapan, "La Liga'da yılın en güzel 10 golü" listesine girecek golleri şimdiden merakla beklenen Ibrahimovic'in, Pep Guardiola'nın elindeki koleksiyonun değerli taşlar arasında nasıl işleneceği de ciddi bir merak konusu...

MİNİ YORUM: Ne hikaye ama değil mi? Ya da sizce bu kadarına değer mi? Bizce değer... Nou Camp'ın büyülü atmosferinde Messi'yle, Henry'yle, Iniesta ve Xavi'yle beraber Zlatan'ı izlemeyi, uzun yıllar İspanya'yı golleriyle sallamış Eto'o yu da Giuseppe Meazza'nın çimlerinde görmeyi hayal ettiğiniz anda bize hak vereceksiniz.

Aycan ÇEKİ / www.fanatik.com.tr

ZLATAN IBRAHIMOVIC İMZA TÖRENİ

http://www.youtube.com/watch?v=ptrka2Z8BOs

odiksoz
29-07-2009, 19:37
Bence yüzyılın takası Kaşıkçı Elması'dır...