PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iOS 8 güncellemesi



ankarag3lü
24-09-2014, 12:51
iphone 4s kullanıyorum (8gb) ios 8 güncellemesi 1,6 gb fakat telefonda 5,8 gb saklama alanı istiyor bunu neden istiyor anlamış değilim benim kullanımayarlarım ise 4,1 gb kullanılabilir 2 gb kullanılan. yani herşeyi silsem 6,1 gb olacak istediği boş alan olacak. 1,6 gb ios 8 e gidecek geriye 4,5 gb kalacak sildiklerimi geriye yükleyince 2,5 gb yer kalacak doğru mu ?

diğer sorum saklama alanınsdaki tüm uygulamalrı gösterince 2 gb etmiyor o nasıl oluyor ? daha önce ipod ve ipad kullandığıum içşin ve yüksek hafızaları olduğu için hiç böyle soeun yaşamamıştım. ner yapmamı önerirsiniz zaten ios 8 in daha stabil olması için bekleyeyim diyorum ne dersiniz

ankarag3lü
02-11-2014, 16:15
kurulurken boş alan istemesinin nedeni sıkışmış dosyaların açılarak daha çok yer kaplayacağı ve kurulum sonrasında gereksiz dosyaların silinecek olmasından kaynaklı. mantıken bakıldığında 2.5 gb'a yakın bir yer kalacak gibi ama sıfır ios 8 kuran bir iphone 4s kullanıcısından teyit alman daha sağlıklı olacaktır elimdeki cihaz 5s malesef kurulumda şu kadar kalıyor diyemiycem.

Diğer soru ise, cihaz jailbreakli mi ? itunes a basınca diğer kısmı kaç gb bunu da yazarsan daha net cevap verebiliriz. benim cihaz jb li appstore uygulamaları yaklaşık 5 gb ancak çok fazla tweak yüklü ve yaklaşık 2gb onlara ayrılmış durumda mesela.

ios 8 stabil bence bir sorun yok, ancak 4s için performası nasıldır, youtube dan birkaç video izledim, pek sorun yok gibi duruyor. bence kur gitsin.

yok cihazı jbsiz kullanıyorum. birde mesela whatsApp uygulaması 56,7 mb belgeler ve veriler 282 mb diyor cihazımda uygulamaya diar hiç bir belge veri tutmuyorum keza diğer uygulamalar da öyle

ankarag3lü
09-11-2014, 17:17
birileriyle alışveriş yaptığın fotoğraf ya da ses dosyası ?
evet var ama gönderilen fotoğraf ve videoları otomatik olarak kaydetmiyor ama yine konuşma akılında görünüyor yani kend, kaydediyor değil mi ?