PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sony bu hafta özel bir sürprizle geliyor...(kızaklı PSP cıktı)



by_hope
01-06-2009, 10:07
Sony bu hafta özel bir sürprizle geliyor...

http://img269.imageshack.us/img269/9414/pspgow.jpg

Uzun süredir dedikodusu yapılan iki cihazdan biri gerçek oluyor, diğerinden ise henüz ses yok.

PSP'nin ufak kardeşi, tatlı, kızaklı kontrol sistemi ile PSP Go! bu hafta Electronic Entertainment Expo (E3)'da oyun severlere tanıtılacak. PlayStation 3 Slim'den ise henüz haber yok.

Görünüşe göre flash-tabanlı PSP-Go'nun UMD'siz dağıtımı yapılacak ve ağabeyi ile yan yana şatışa sunulacak. PSP-Go, Sony'nin dijital iş modellerinde ilk adımı olacak ve tüm PSP-Go'cular oyunlarını çevrimiçi indirebilecekler.
Yeni PSP modeli gerçeğe dönüşecek olsa da, bir süredir dedikodusu dolaşan ince PS3, yani PS3 Slim hakkında henüz bir doğrulama gelmiş değil. Şimdilik PSP Go! kesinleşmiş gibi görünüyor; PS3 Slim ise sadece dedikodu olarak kalmayı sürdürüyor...

Bilgi için: Sony Eurasia
Telefon: (216) 633 98 00

by_hope
01-06-2009, 18:57
Normal şartlarda Sony bugün E3'te düzenleyeceği konferansta yeni psp modeli , PSP Go'yu açıkladığı zaman birçok insan bunu ilk kez bu açıklama ile öğrenecekti.
Dijital dünyada herşey planlandığı gibi gitmedi ve Youtube'da yayınlanan bir videoda PSP GO afişe edildi. Playstation Network'te aylık olarak yayınlanan Qore'un Haziran sayısında PSP Go'nun tanıtımı olacaktı E3'ten sonra. Ama E3 daha başlamadan bu video youtube'a düştü.

http://img269.imageshack.us/img269/4761/psparka475x266.jpg

Bugün Sony'nin resmi olarak detaylarını açıklayacağı PSP Go PSP 3000'den % 43 daha hafif olacak. İkisinin arasındaki en önemli teknik farklar ise 16 GB'lık flash memory, Bluetooth desteği ve dijital içerik. Sony Go'da UMD drive bulunmayacak, oyunlar dijital platform üzerinden indirilebilecek. Ayrıca PSP go PSP 3000 gibi PS3'e bağlanabilecek. PSP Go'nun çıkışı ile PSP 3000'in piyasadan kaldırılmayacağı, her ikisinin de farklı ürünler olarak tüketicinin beğenisine sunulacağı da belirtildi.


http://img3.imageshack.us/img3/7493/pspon.jpg

PSP Go'nun PS3'teki PS Network'ün bir benzerini kullanarak PS3 Junior kimliğinde bir ürün olacağını düşünüyorum. Daha hafif, ince olmasının yanı sıra UMD yerine dijital platform üzerinden oyun, film indirilmesi de PSP Go'nun taşınabilir kimliğini PSP 3000'e göre daha ön plana çıkarıyor. Bugün Sony fiyatı ve diğer detayları da açıklayacaktır ama hala PS Network'e Türkiye'den erişim hakkı vermeyen Sony'nin PSP Go'da nasıl bir strateji izleyeceğini göreceğiz. Yine yanlızca Avrupa veya Amerika PSN'ine bağlanıp, ürünleri oradan satın alabileceksek ( kredi kartınızın fatura kesim adresi oradaki bir adres ile uyuşmuyorsa alışveriş yapamıyorsunuz ) PSP Go belli başlı ülkelerde yaşayan tüketiciler dışındakilere yar olmayacağa benziyor. Bugünkü Sony'nin konferasından sonra detayları sizlerle paylaşacağız.

http://img268.imageshack.us/img268/7056/pspyan475x88.jpg

Raiden
01-06-2009, 19:33
Sonyden böyle iğrenç bir tasarım beklemezdim...Ekranın kenarlarını hoparlör delikleriyle rezil etmişler o olmuş eskisi gibi hold ile power tek tuş olabilirmiş ipod touch kadar ince cihaz bile hoparlörü içine saklayabiliyorsa sony de yapardı!Ya da iphone gibi altına koyabilirdi...

Bir yandan da daha taşınabilir olması ağzımı sulandırdı :D

Buyrun bu da söz konusu video ;)

http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/417/