PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Firmware Update-Restore Sorunları kilit



utkugsutku
07-12-2012, 01:14
kilitlenebilir

GS_36
07-12-2012, 01:24
Merhabalar
Yurtdışından alınma iphone 4S'im mevcut.
Cihaz 5.0.1 jailbreakli idi. Cihazı sattım yarın kargo ile Kütahya'ya göndereceğim. Az önce 6.0.1'e güncellerken bilinmeyen bir hata oluştu dedi. Telefonda itunes'e bağlama işareti çıktı. Bağladım. Sadece geri yükle seçeneği aktifti. sanırım jailbreak yüzünden böyle oldu. Jailbreak'i güncellemeden silme şansım var mı? Şu anda cihazı geri getirmeye çalışıyor itunes. Güncellemem lazım 6.0.1'e
Saygılarımla

Ekranda itunes baglama isareti demek, Cihaz Recovery moda gecmis demektir,Tinyumbrella programindan Exit Revovery yaparak bu mod dan cikabilirsiniz,ikincisi cihazinizi ios 6.0.1 e güncellemenizi tavsiye etmem cünkü 4S lerde 6.0.1 den geriye sürüm düsürülmüyor shsh kaydiniz olsa dahi,sizinle alakasi olan bilgilerinizi cihazdan silin ve jb li haliyle sattiginiz kisiye göndermenizi tavsiye ederim,en azindan alici ileride sorun yasamamis olur.

utkugsutku
07-12-2012, 01:39
Hocam itunes'e bağlayıp 6.0.1'e güncelledim tertemiz oldu şu anda ama alıcı ne sıkıntısı yaşayacak ki..?
Bu arada teşekkür ediyorum cevap için

SalihBxl
07-12-2012, 08:06
Merhaba,

Açtığınız konu, forum kurallarına aykırıdır. Lütfen kuralları okuyarak gerekli düzenlemeyi yapınız. Aksi takdirde bu durum ceza almanıza neden olacaktır.


Konularım Neden Silindi?
- Konu başlığı mesajınızla ilgili olmalıdır ve tamamı büyük harflerle yazılmamalıdır. Başlıklarında "Acil, yardım, lütfen..." vb. kelimeler bulunan konular silinir.

Ayrıca forumda herhangi bir ceza almamak için, lütfen buraya (http://www.ikaynak.com/forum/misc.php?do=showrules) tıklayarak diğer kuralları da dikkatlice okuyunuz.

İyi forumlar...