PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Donanım - Bağlantı Sorunları iPhone 4S Şebeke Sorunu (İlginç)



tyfnd
22-09-2012, 23:01
Arkadaşlar merhabalar dün akşam başlamak üzere başıma gelen servis yok ve devamlı Aranıyor... yazısı ilginç bir durum aldı ve dayanamayarak soruyorum. Telefonum yurtdışından gelme pasaport kayıtlı unlock lu telefonum 1 hafta öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu yada ben öyle zannediyordum dikkat etmediğim için sonrasında ise dün akşam Aranıyor... olduğunu farkettim şarjdan aldıktan sonra ve gece saat 3 e kadar böyle devam etti uğraştım ettim restore ettim mecbur iOS6 yükledim düzelmedi sabah kalktım telefonu elime aldım düzelmiş herhangi bir sorunu yok güzel kullandım sonra şarja koydum yine sorun falan yok az önce 9 a 10 kala telefonu aldımki yine aynı sorun olmaya başladı Aranıyor... yazıyor ve öyle kalıyor ne yapmam gerekiyor bu sorundan kurtulmak için şarjda mı sorun oluyor daha öncesinde olmuyordu bir yardımcı olursanız sevinirim...

orcunaslan
23-09-2012, 01:12
Benim başıma da aynı sorun bugüne kadar toplamda 2 kere geldi. 3g'nin az çektiği yerlerde oldu genellikle, durmadan 3g-E arası geçiş olduğu için.
Ben sorunumu telefonu uçuş moduna alarak çözdüm. Uçuş moduna alıp 10-15 saniye sonra uçuş modunu geri kapattığımda düzeldi ikisinde de.