PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Powerleft: iPad'inizi Kaç Saat Kullanabileceğinizi Görün



darkmulex
14-09-2012, 10:59
Powerleft

Cydia Kaynağı: http://repo.insanelyi.com/

Herkese Merhaba,

Powerleft uygulaması, iPad'inizi(ne yazık ki uygulama şuan için sadece iPad'lerde çalışıyor) kaç saat kullanabileceğinizi durum çubuğunda(status bar) görmenizi sağlıyor. Powerleft uygulaması ile ilgili videoyu aşağıda bulabilirsiniz.


http://www.youtube.com/watch?v=MoPwCIdC8bI

İyi günler dilerim.

_turbo_
14-09-2012, 11:57
Ne diye Apple bunlarikendi koymaz anlamiyorum illa bir killik yapacaklar, hava durumu Appida yok bildirimleri asagi kaydirinca iPhone pencersindeki kadar kucuk gösterir pil saatini göstermez heralde yeni cikan iPade koyup bunda var onlarda yok diyecekler.

mzgunes
14-09-2012, 19:00
benim cihazı biraz yoldan çıkardı bu zımbırtı. telefonun ekranı kapalıyken yan çevirip ekranı açtığımda sistem barıda yan dönmüş olarak kilit pozisyonunda açılıyor ama sadece üstteki sistem barı ayn dönük oluyor. kilit ekranındaki saat ve kilit açma simgesi düz oluyor. fakat saat ile kilit açma simgesi ortaya yaklaşmış ve iş görmez halde oluyor. tuş kilidini allahtan saate çift dokunmaya ayarlamıştım daha evvelki bir tecrübeden dolayı da fazla bir sorun olmuyor. kilidi açıp ana ekrana dönüncede yine o sistem barı yan halde duruyor dik tutsam bile ve notificatin centerda ancak yanlamasına açılıyor. respring yapınca dik pozisyonda herşey normale dönüyor. bu uygulamayı kaldırıncada herşey normale dönüyor. böyle bir manyaklığı var işte.