PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PDF mi e-kitap mı ?



ankarag3lü
11-06-2012, 23:36
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Aslında sorunum ya da sorumu konu başlığında tam olarak anlatamadım.Ama en uygun başlığın bu olacağını düşündüm.Soruma geçmeden önce öncelikle bilgi vermek istiyorum.Mesleğim gereği bir çok kanun,yönetmelik,yönerge,khk,kanun vs. ulaşmam gerekiyor yani her an elimin altında olması gerekiyor.Bunun içinde bu belgeleri iPod'uma yükleyeyim dedim.Örneğin kanun yönetmelik vs.lerin hepsi bilgisayarımda word dosyası şeklinde mevcut.Bunları iPod'a aktarmak istiyorum.pdf reader vs. gibi programlarla rahat bir şekilde cihazıma yükleyebilir miyim ya da cihazımda klasörler oluşturabilir miyim ? internetten pdf'e çevirme programları buldum onunla çevirdim onları cihaza yüklediğimde pdf okuyucu da kitaplık gibi olur mu. yoksa word dosyalarını e kitap haline çevirip stanza tarzı programlar kullanmak daha mantıklı mı olur ne dersiniz. tabi bi,r de sorun şu word dosyasını e kitapa nasıl çevireceğim çok meşakktli iş gibi duruyıor. 1. seçenek .çok kolay gibi ama istediğim gibi olur mu tüm dosyalarımı bilgisayarda pdf ye çevirdim iPod'a hangi pdf programını yükleyeceğim hangisi daha kullanışlı ve kitaplık gibi kullanabilir miyim acaba ?

şimdiden teşekkür ederim

Bengn
12-06-2012, 18:57
Anlatmaya calistiginiz fazla sayfa iceren metni pdf veya epub formatlarinda ipod da okumak ise pdf reader larda okumak işkence olacaktır. Cunku tum sayfa boyutlu gosterecekler fontu buyutmek icin ekrani buyuteceksiniz vb. Sonucta okunamayacak. Epub a cevirmeniz en mantiklisi. Yanlis hatirlamiyorsam "Calibre" isimli e pub ceviri program forumun ekitap bolumunde mevcut. Kullanimi da kolay. Ama tavsiyem eger surekli okuyacaksaniz ipad almaniz isinizi kolaylastiracaktir.

ankarag3lü
13-06-2012, 18:14
Araştırdığım kadarıyla QuickOffice programcıya word dosyasını cihazımızdan docx ve PDF e çeviriyoruz ve create PDF programiyla da PDF ye çeviriyoruz peki word dosyasını cihaza nasıl yükleyeceğim

Bengn
17-06-2012, 03:21
İtunes kullanarak yükleyebilirsiniz..

facebookile
17-06-2012, 15:40
itunese word yüklenemiyorki nasıl yüklenecek?

Bengn
12-08-2012, 15:54
Documents to go gibi office programlarını cihazınıza yükledikten sonra itunes ten içine belge atabilirsiniz.