PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonunda laptop'a da giriyor!



laheyl
04-02-2012, 00:47
http://img267.imageshack.us/img267/6681/wwwikaynakcom.jpg

Windows 8 ile gelecek bu laptop'ların içerisinde öyle bir şey var ki; görünce çok şaşıracaksınız!

The Daily muhabirleri, bir Microsoft yetkilisiyle yaptığı kısa ve "gizli" bir görüşmenin ardından, iki adet Kinect sensörüyle donatılmış Windows 8'li prototip laptop'ların yolda olduğunu doğruladılar. Sensörler normalde web kamerasının olduğu yerde bulunuyor ve habere göre, ekranın yukarısında LED ışıklarına benziyorlar.

Maalesef ki gazete bir fotoğraf ya da kullanımla ilgili bir bilgi vermiyor. Fakat öyle gözüküyor ki Kinect özellikli donanımlar yakın gelecekte hayatımıza girecek.

Kinect hali hazırda Windows ile uyumlu. Şubat 2012'de satılmaya başlanacak olan aparat sayesinde Kinect, bilgisayarda da kullanılabilecek. Microsoft'un Xbox 360 için tasarladığı hareket sensörü Kinect 10 milyonun üzerinde satış yaparak büyük bir başarı elde etmişti...

cem tanriover
04-02-2012, 02:26
Microsoft bence kinect gibi buyuk bi kazancı pclere aksesuar yapmaz. Bu onların kinect meraklılarının yeni xbox lar yeni kinectler almalarına engel olur bence. Bu dediklerim için şurdan yola cıkıyorum: Microsoft'un buyuk gelir getiren Forza ve Gears of War gibi X-Box gibi oyunları sadece x-box üzerinden oynanıyor. Eger amaçları oyun piyasasını Pc üzerine suruklemekse bu oyunlar da Pc ye geçicektir ve büyük bir ihtimalle X-box'ın piyasası kapanıp Microsoftun Oyun sektöründeki önde gelen oyun konsoluda bi kazanç sağlamayacaktır. Ama Haberin doğru da olma ihtimali de var tabiki.

laheyl
04-02-2012, 02:49
haberde okundugu gıbı olucagını bende dusunmuyorum ama bellıde olmaz hersyı alt ust etmek ıcın yada x box dan dahah farklı bır cıhaz uretıldı onunu ıcın xbox u sılebılırler bu nedenle belkı bıyle bır calısma var bılınmıyor suan yanı