PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sim Kart - Telefon - Rehber Sorunları Furious Mode



Mako
28-01-2012, 19:17
Telefonum yurtdışı malı. Geveyle çalışıyor. Fakat benim Geveyde telefonu açınca soru çıkmıyor. Direk şebekede "Aranıyor..." diye yazı çıkıyo. 1-2 dakikada SIM YOK yazıyo. Sonra bir kaç saniye içinde şebeke tek diş oluyor ve bu tek diş çıktıktan sonra bildiğiniz gibi 112'yi aradıktan sonra uçak modunu açıp kapatıyorum, sorun kalmıyor. Bugün telefoncuya restore yaptı. Geri gittim telefonu almaya ve Furious Mode'u yükleyip yüklemediğini sordum. Ne olduğunu bilemedi. Araştırdı etti bilgisayardan. Yapmaya çalıştı. İndirdi ve kapatıp açtı. Hemen 112'yi aramaya çalıştı. "Aranıyor yazısından sonra tek diş çıktı mı" diye sordum. "Artık tek diş olayı versiyon yükseltince bitiyor. Beklemeye gerek yok." dedi. Böyle bişey var mı yoksa bilmediğinden mi böyle söyledi bilemedim. Sizce kendim elime alıp denemeli miyim? Bilmiyor da kendisi.. Bilmiyo muamelesi yapıp da "Bi de ben deniyim" diyemiyorum. Sahiden de versiyon yükseltince Furious Mode'un şebekedeki tek diş olayı kalkıyor mu ?

DeviLJoN
28-01-2012, 20:03
ios 5'te yüklünen cihazlarda artık tek bar çıkmıyor. Çünkü hat sorgulama mekanizması değişti diyebiliriz. Bu yüzden zaten basebandı korunmamış geveyler çalışmamaktadır da diyebiliriz. Bu arada sizin sorununuza gelince, elinizdeki gevey, geveyin hangi modeli. supreme, pro, pro supreme, no dial 112 vs.. ona göre bir çözüm yada yol söylebiliriz.

Mako
28-01-2012, 20:04
Gevel Ultra yazıyor.

DeviLJoN
28-01-2012, 21:05
anladım sizin ki supreme o zaman. İlk supremeyi tanıttığınızda, 112 arıyorsunuz. Bir daha aramıyorsunuz. Hattı çıkartığınız veya kapatıp açtığınızda hattı bulmayabilir. Bunun için; ayarlar, operatör girip ağı arayıp, seçmeniz yeterlidir. Sonra yeniden otomatiğe alın optr ayarını.