PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Donanım - Bağlantı Sorunları iPhone 4 çin malı mobil batarya yardım



tt2010
04-12-2011, 22:29
Merhabalar,
iPhone 4 sahibiyim.Ancak hepinizinde farkettiği üzere sarjları çok kısa giden cihazlar ve benim hayatım sürekli dışarda geçen çok yoğun biriyim.
Bunun için yanımda taşıyabileceğim bir batarya almak istedim ve bir çin sitesi olan ve çin ürünleri satan(hepsiburadanın çin versiyonu gibi) bi site buldum uygun fiyata iphone aksesuarları var ve ben aldım şu an elimde ancak birkaç gündür iphone 4'lerin yanmasını duyunca kullanmaya korkar oldum.

Sizce bu ürünü kullansam telefonuma zarar verebilir mi?
1100mAh USB Rechargeable Emergency Power Charger Battery Pack for iPhone 4/3G/iPad/iPad 2 - Green - Free Shipping - DealExtreme (http://www.dealextreme.com/p/1100mah-usb-rechargeable-emergency-power-charger-battery-pack-for-iphone-4-3g-ipad-ipad-2-green-65914)

Ürün üstteki linkte acil durumlarda bunu sarj ediyosunuz çıkarken yanınıza alıp takıp şarj ediosunuz bikaç kere kullandım bişey olmadı ama zarar verir mi?

Çok Teşekkürler

Canavar
04-12-2011, 23:13
Hocam bildigim uzere dealextreme sitesi cok tavsiye edilmiyor. Egerki bir portable şarj aleti alıcaksanız yakınlardaki apple magazalarından sipariş verdirtin veya stokta varsa alın

SalihBxl
04-12-2011, 23:22
Youtube veya Google üzerinden Swiss Charger diye arayıp bakınız. Pc basinda olmadığım için link veremiyorum. Ben Belçika'da yasiyorum ve 1 senedir bunu kullanıyorum. iPhone 4 için bu zamana kadar sorun yasamadim. Geçenlerde forumdan bir arkadasımız aynı ürünün İstanbul'da piyasada olduğunu söylemişti.


Tapatalk.

DeMo
05-12-2011, 00:28
Merhaba,

Açtığınız konu, forum kurallarına aykırıdır. Lütfen kuralları okuyarak gerekli düzenlemeyi yapınız. Aksi takdirde bu durum ceza almanıza neden olacaktır.


Konularım Neden Silindi?
- Konu başlığı mesajınızla ilgili olmalıdır ve tamamı büyük harflerle yazılmamalıdır. Başlıklarında "Acil, yardım, lütfen..." vb. kelimeler bulunan konular silinir.

Ayrıca forumda herhangi bir ceza almamak için, lütfen buraya (http://www.ikaynak.com/forum/misc.php?do=showrules) tıklayarak diğer kuralları da dikkatlice okuyunuz.

İyi forumlar...