PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jailbreak - Unlock Sorunları Sorularım Var Arkadaşlar Anlayanlar Gelirse Sevinirim :)



mcan92
28-11-2011, 23:54
Arkadaşlar kısmetse ilk defa iphone kullancam. Okuduğum kadarıyla az bilgim var alcağım telefonun özelliklerini sahibine sordum. güncelleme yapmak için ipad basebandı olmaması lazımdı sanırım ( 06.15 )

cihazın basebandı 05.16 ydı sanırım.
birde sürümü 4.3.5 ( burda harfler vardı unuttum )

başka öğrenmem gereken birşey var mı acaba yazılımsal donanımsal sorun yok temiz bir cihaz.

sorum şu ben bu telefona jailbreak yaparak sorunsuz olarak kullanabilirmiyim ?

mzgunes
29-11-2011, 00:45
4.3.5 sürüme sadece tethered jailbreak yapılabiliyor. ondada evden dışardayken telefonun hiç kapanmaması veya şarjının bitmemesi gerekiyor. aksi halde telefonu açamazsın düzgün olarak. evde redsnow ile just boot yaparak tekrara açabilirsin düzgün olarak. bütün bunlar zaten forum içerisinde mevcut. araştırman gerek birazcık.

SaTuSa
29-11-2011, 10:50
Merhaba,
Açtığınız konu, forum kurallarına aykırıdır. Lütfen kuralları okuyarak gerekli düzenlemeyi yapınız. Aksi takdirde bu durum ceza almanıza neden olacaktır.

Konularım Neden Silindi?
- Konu başlığı mesajınızla ilgili olmalıdır ve tamamı büyük harflerle yazılmamalıdır. Başlıklarında "Acil, yardım, lütfen..." vb. kelimeler bulunan konular silinir.
Ayrıca forumda herhangi bir ceza almamak için, lütfen buraya (http://www.ikaynak.com/forum/misc.php?do=showrules) tıklayarak diğer kuralları da dikkatlice okuyunuz.
İyi forumlar...

laheyl
29-11-2011, 12:44
simdi esaz soylenicek sey bence su cihazlarin hepsine jb yapilir ama onemli olan fw ve teknikleri simdi sizin yapmaniz gereken cihazinizin fw ni arastirip bunun hakkinda bilgi almak ubagimli bagimsiz diye iki jb sistemi var arkadasinda yukarda belirtigi gibi size ve cihaziniza en uygun jb sistemini bulup onun hakkinda forumda citti yardim edici bilgilerden yararlanarak cihazinizi jb yapabilirsiniz onemli olan cihazin herhangi bir sorunu olmamasi dir cihaz turkiye cihazimi cihazin sim lock u varmi bunun disinda cihaz yurt disi cihazi ise aldiginiz kisi ( sahissa ) telefonun kayit islemini yapip size bu sekildemi teslim edicek v.b bunlar onemlidir bakin forumda sizin konunuza benzer cok konu var bu nedenle biraz arastirma ile cok buyuk bilgilere ulasabilirsiniz

kolay gelsin

DeMo
30-11-2011, 13:31
Sayın laheyl, Yönetim Ekibi olarak forum kurallarına aykırı olarak açılan konularda, konu sahibine mesajını düzenlemesi için nazikçe uyarıda bulunuyoruz. Fakat bu uyarı yapıldıktan sonra, konu sahibi gerekli düzeltmeyi yapmamasına rağmen üyelerden gelen cevaplar bizim uyarımızı havada bırakıyor. Buna dikkat ederseniz memnun oluruz.

Uyarıya rağmen konu başlığı düzeltilmediği için konu kilitlenmiştir.

Lütfen forum kurallarına uyalım.

FORUM KURALLARI (http://www.ikaynak.com/forum/misc.php?do=showrules)