PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iTunes - Multimedia Sorunları İphone 4 İpod Artwork Sorunu !



cheRnogod
07-08-2011, 14:48
Bundan bikaç ay önce müzik listemdeki her albüme internetten tek tek indirip manuel olarak albüm kapaklarını yüklemiştim. Sonra iphoneumdaki müziklerin hepsini silip albüm kapaklarını gömdüğüm müzikleri tekrar yükledim ve sorunsuzca çalıştı. Ama dün hiçbi sorun olmadan girdiğim İpod'a giremez oldum. İpod'dan bi müzik seçmek istediğimde programdan atıyor. Telefonu yan döndürüp albümleri seçmek istediğimdede tam dönceği an yine atıyor. Yani İpod'dan müzik dinleyemiyorum. Bugün telefonu restore edip en baştan geri yükledim. Şarkıları albüm kapağı olmadan attığımda sorunsuzca çalıştı az önce albüm kapaklarını gömüp tekrar yükledim ve aynı hatayı yine alıyorum. Cihaz 4.3.3 JB'li. İlk albüm kapaklarını attığımdada böyleydi yani bi sürüm güncellemesi vesaire yapmadım. Artworkları atmak içinde ekstra bi program kullanmadım sadece Itunes ile hallettim işimi. Albüm kapak boyutlarıyla mı alakalı diye aklıma geliyo ama sorunsuzca çalışıyodu yani ben müzikleri silip baştan yüklemedim sonuçta cihazda bi sıkıntı oluştu durduk yere kapak boyutuyla alakalı olsaydı en başta çalışmazdı diye düşünüyorum. Sorun ne olabilir acaba ? Daha önce başına gelen var mı ? Acaba Cydia'dan son güncellediğim bi uygulama ile alakalı olabilir mi ? Cevap verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

GKTG
07-08-2011, 14:59
Merhaba,

Yazdığınız mesaj, forum kurallarına aykırıdır. Lütfen kuralları okuyarak gerekli düzenlemeyi yapınız. Aksi takdirde bu durum ceza almanıza neden olacaktır.


Mesajlarım Neden Silindi?
- Tamamı koyu, büyük harflerle, eğik, standartların üzerindeki boyutlarla ya da siyah dışında bir renkle yazılan mesajlar uyarıdan sonra silinir.

Ayrıca forumda herhangi bir ceza almamak için, lütfen buraya (http://www.ikaynak.com/forum/misc.php?do=showrules) tıklayarak diğer kuralları da dikkatlice okuyunuz.

Mesajı Düzenle butonunu kullanarak düzenleyebilirsiniz.

İyi forumlar...

cheRnogod
07-08-2011, 17:40
Sorunu çözdüm. Anyring uygulamasından dolayı İpod açılmıyomuş. Anyring'i kaldırıp yeni versiyonunu yükledim ne anyringte nede ipod'da bi sıkıntı yok.