PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vodafone'dan Akıllı telefonlara MobilYardım



DeMo
08-07-2011, 23:30
Vodafone merkezindeki ekip, telefon ve uygulamalarla ilgili sıkıntı yaşayan tüketicinin cihazına uzaktan bağlanıp sorunu anında çözebilecek.

Vodafone Türkiye, Blackberry, iPhone ve HTC gibi akıllı telefonları kullanan abonelerine dönük uzaktan erişimle teknik destek sağlayan MobilYardım uygulamasını devreye soktu.

Vodafone merkezindeki yardım ekibi, telefon ve uygulamalarla ilgili sıkıntı yaşayan tüketicinin cihazına uzaktan bağlanarak, abonenin kontrolünde sorunu anında çözebilecek. MobilYardım sayesinde aboneler, sadece uzaktan erişimle çözülemeyen sorunlar için servise yönlendirilecek. Aynı şekilde, halen uygulamadaki, teknik destek elemanının sorunu çözmek için müşterinin yanına kadar gitmesi ihtiyacı da azalacak.

Vodafone'un uygulamasından, iPhone, Blackberry, Android, Windows Mobile ve Symbian işletim sistemlerinin desteklediği mobil cihaz sahipleri yararlanabilecek. iPhone kullanıcıları, Apple'ın dışarıdan müdahalelere izin verdiği ölçüde bu uygulamadan faydalanabilecek.

MobilYardım, destek talep eden müşterinin cihazına Vodafone MobilYardım merkezinden bir link gönderilmesiyle başlıyor. Tüketici linke tıklayarak cihazına MobilYardım uygulamasını yükleyecek. Uygulama tek kullanımlık bir yardım şifresi üretecek. Tüketici, bu şifreyi girerek Vodafone MobilYardım ekibinin kendi cihazına sadece tek seferliğine erişmesine izin verecek. Müşteri MobilYardım elemanının yapacağı işlemleri istediği anda durdurabilecek, engelleyebilecek.

Akıllı cihaz kullanıcıları, yeni uygulama sayesinde e-posta konfigürasyonu, uygulama yükleme, dosya yönetimi, işletim sistemi güncelleme gibi konularda da uzaktan erişimle destek alabilecek.

Hem bireysel, hem de kurumsal kullanıcılar MobilYardım uygulamasından ücretsiz olarak yararlanacak.



Kaynak: ntvmsnbc.com

by_hope
09-07-2011, 07:30
Vodafon'nun bazı servisleri çok iyi ya.
Ben red'team ile telefonu servise verdim şebeke problemi için
Bir hafta içinde yeni telefonu getirdiler.
Kendim verseydim bukadar kısa zamanda hallolurmuydu hiç zannetmiyorum.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

HeavensHell
14-07-2011, 02:34
Vodafone a geçmeyi düşünüyorum bende.

burak 02
23-07-2011, 17:17
Adamlar baya sağlam yatırım yapıyorlar bu işe ama bunu müşterilerinede duyurması gerekir bn daha yeni buradan duydum mesela