PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Nokia Ovi Uygulamaları



by_hope
29-06-2011, 01:43
Nokia’nın Ovi Servis platformu üzerinden erişime açtığı yeni uygulamalarla artık her şeyi cep telefonuna sormak mümkün. Mekanist, Yemek Sepeti Elit, Taksi ve Emlakjet uygulamaları ihtiyacınız olan tüm bilgileri parmağınızın ucuna getiriyor. Nokia Ovi Servis platformu üzerinden kullanılabilen uygulamalara yenilerini ekliyor. Hayatı kolaylaştıran uygulamalarla kullanıcılar, çevrelerindeki en yakın mekanlardan taksi duraklarına, restoranlardan emlâkçılara kadar öğrenmek istedikleri pek çok bilgiye hemen ulaşıyor. Tüm bu mekanlara sesli navigasyonla ulaşılmasını sağlayan uygulamaların tamamına Nokia telefonlarındaki pusula ikonundan ulaşmak mümkün

http://img846.imageshack.us/img846/4296/nokiaoviuygulamalari.jpg


Yeni Nokia Ovi Uygulamaları
Ovi üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen "Mekanist" uygulaması, restoran, kafe ve barlar başta olmak üzere, şehrin en iyi mekânları ile ilgili telefon ve adres bilgilerini içeriyor ve bu mekânları popülerliğe ya da uzaklığa göre sıralıyor. Mekanist'te mekânlarla ilgili müşterilerin yorumlarını okumanın yanı sıra, mekânlar için yol tarifi almak da mümkün. Aynı zamanda, check-in özelliği sayesinde iş ortakları Mekanist uygulaması üzerinden konum bazlı teklif/promosyonlarını kullanıcılarla buluşturabiliyorlar.

http://img706.imageshack.us/img706/8214/oviuygulamalari.jpg

Yemek Sepeti Elit Nokia Ovi Uygulaması
"Yemek Sepeti Elit" uygulaması, en yakındaki elit restoranları kullanıcılar için listeliyor ve mobil olarak rezervasyon yapma imkanı sunuyor. Harita üzerinde gösterilen restoranlara ulaşım için hem yayalara yönelik sesli navigasyon hem de araç navigasyonu yardımı veriyor.


Nokia Ovi Taksi Uygulaması
"Taksi" uygulamasıyla bulunulan noktaya en yakın taksi duraklarını mesafeleriyle birlikte öğrenmek mümkün. "Taksi" uygulaması da durakları harita üzerinde göstererek hem yaya hem araç navigasyonu yöntemiyle istenen durağa ulaşma kolaylığı sağlıyor. "Taksi" sayesinde tek tuşla bu durağı aramak da mümkün.

http://img580.imageshack.us/img580/2025/nokiauygulamalari.jpg

Nokia EmlakJet Uygulaması
"EmlakJet" uygulaması ise emlak arayanlar için bulunmaz bir kolaylık sağlayacak. Emlakçıları tek tek dolaşmak yerine "EmlakJet.com"un sunduğu hizmet sayesinde size en yakın emlakçılar cep telefonunuzda listelenecek. Yüzbinlerce gayrimenkulü parmaklarınızın ucuna getiren uygulama, aynı zamanda güncel konut projeleri, dekorasyon ve mimari haberleriyle de gündemi yakından takip etmenize olanak tanıyor.

Nokia Ovi Uygulamaları
Tüm bu uygulamalara uyumlu Nokia modelleri arasında S60 serisinden Nokia 5228, Nokia 5230, Nokia 5233,Nokia 5235, Nokia 5250, Nokia 5530 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia C5-03, Nokia C5-04, Nokia C6-00, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia X6, Nokia X6-00m ve Symbian 3 platformundan Nokia C6-01, Nokia C7-00, Nokia N8-00, Nokia E7-00, Nokia E6-00 var. Pusula ikonu altındaki uygulamalara etkin bir şekilde ulaşabilmek için, kullanıcıların yazılımlarını Nokia Türkiye resmi web sitesini ziyaret ederek güncellemeleri gerekiyor.






Kaynak:letsgomobile.org