PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : LG Optimus 2X incelemesi



by_hope
27-06-2011, 06:08
http://img204.imageshack.us/img204/6222/lgoptimus2x.jpg

LG Optimus cep telefonunun duyurulmasıyla birlikte LG'nin önceki gibi pazar payı iddiasında ciddi olmaya başladığı görülüyor. LG Optimus 2X Android smartphone cep telefonu bu senenin başlarındaki resmi tanıtımının ardından büyük bir ilgiyle karşılandı. LG, dünyanın ilk çift çekirdekli smartphone modelini üreten firma olma unvanına sahip. Telefonun güçlü Tegra 2 yongası optimum internet ve uygulama performansı sağlarken çok görevlilik konusunda da herhangi bir problem yaşatmıyor. Telefonseverler hatırlamaya değer anlarını telefonun 8 megapiksel dijital kamerası ile fotoğraflarken flaş ve otomatik netleme desteğine sahipler. Ayrıca LG Optimus 2X cep telefonunun 1.3 megapiksellik ön kamerası da görüntü görüşmeler için ideal

http://img189.imageshack.us/img189/3203/lgoptimus2xreview.jpg
LG Optimus 2X cep telefonu ile internet

LG Optimus 2X smartphone cep telefonu ile internet siteleri ve sayfaları hiç olmadığı kadar hızlı görüntülenebiliyor. Yoğun veri içeren ve multimedya öğeleri barındıran internet sitelerinin yüklenme hızını gerçekten dikkat çekiyor. Telefonun çift çekirdek işlemcisi sayesinde birden fazla uygulama aynı anda çalıştırılabiliyor ve hız konusunda herhangi bir sorun yaşanmıyor. Facebook, e-posta, YouTube ve Google Maps gibi uygulamalara hızla erişiliyor ve kolaylıkla çalıştırılabiliyorlar.

http://img546.imageshack.us/img546/1484/optimus2xreview.jpg
LG Optimus 2X telefon ile surround ses

LG Optimus 2X Speed modeli 7.1 çok kanallı sanal surround ses özelliğine sahip ilk Smartphone cep telefonu olma özelliği taşıyor. Bu özellik kullanıcıya benzersiz zenginlikte bir ses kalitesi ve deneyimi sunuyor. LG Optimus 2X sahipleri kulaklık, hoparlör, Bluetooth kablosuz kulaklık veya diğer HDMI uyumlu cihazlar eşliğinde son derece yüksek bir ses kalitesi elde edebiliyorlar. Kullanıcılar LG 2X Optimus cep telefonunun gelişmiş multimedya özellikleri sayesinde ses sınırlarını alt üst edebiliyorlar.

http://img819.imageshack.us/img819/2060/lgoptimusw.jpg
LG Optimus 2X dijital kamera fonksiyonu

LG'nin yeni modellerinden LG Optimus 2X Smartphone cep telefonunu bir süreliğine kullanıp dijital kamerası ile uygulamada fotoğraflar çekme şansı bulduk. Fotoğraf çekerken çift çekirdek işlemcinin avantajları dikkat çekiyor. Dijital kamera uygulamasının kullanımı düzgün yapılandırılmış. Sadece netleme işleminde hafif bir gecikme yaşanıyor. Şüphesiz LG Optimus 2X cep telefonunun hızlı işlem gücü kullanıcıya büyük yarar sağlıyor ve bu Android smartphone telefonun günlük kullanım için ideal bir cep telefonu olmasına olanak tanıyor.

http://img194.imageshack.us/img194/6222/lgoptimus2x.jpg
LG Optimus 2X HD kalitesinde video kayıt

Çift çekirdekli işlemciye sahip olan LG Optimus 2X Smartphone cep telefonu 1080p DH kalitesinde video kaydedebiliyor ve HDMI Mirroring özelliği sayesinde bu tür High Definition multimedya içeriğini Full HD büyük ekranlarda kolaylıkla izleme olanağı sunuyor. LG Optimus 2X Smartphone çevresinde bulunan DLNA uyumlu elektronik cihazlara kablosuz olarak bağlanarak HD Televizyon ekranlarında oyun konsolu deneyimi yaşanmasını sağlıyor. LG Optimus 2X cep telefonu HDMI mirroring, ivmeölçer ve jiroskop sensörü ile dikkat çekiyor.

http://img37.imageshack.us/img37/5589/81277366.jpg

LG Optimus 2X test fotoğrafları gelişimi tamamlanmış ve satışa sunulacak özelliklerde bir Android smartphone modeli ile çekilmişlerdir. Bu da, telefonseverlerin satın alacakları LG Optimus 2X cep telefonunda aynı fotoğraf kalitesini elde edecekleri anlamına geliyor

http://img844.imageshack.us/img844/6222/lgoptimus2x.jpg





Kaynak: veteknoloji.com