PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sony-Ericsson Txt Pro



by_hope
26-06-2011, 20:37
Sony-Ericsson yeni Facebook smartphone modeli Sony-Ericsson Txt Pro cep telefonunu tanıttı. Sony-Ericsson Txt Pro smartphone cep telefonu sosyal paylaşım ağları ve mesajlaşma için özel tasarlanmış bir model. Yeni Sony-Ericsson Txt Pro smartphone akıllı telefonun 3 inç büyüklüğünde dokunmatik ekranı, 3.2 megapiksel çözünürlüklü dijital kamerası ve yana doğru kayar mekanizmalı eksiksiz tuş yapısına sahip bir QWERTY fiziksel klavyesi bulunuyor.

http://img193.imageshack.us/img193/8281/sonyericssontxtpro.jpg


Sony-Ericsson Txt Pro smartphone

Cihazın Sony Ericsson'a özel "arkadaş" uygulaması sayesinde telefonseverler beş kişiye kadar kayıt belirleyip bu kişilerin Facebook ve Twitter mesajlarını ve güncelleme bilgilerini bir bakışta görme imkanına kavuşuyorlar. Sony-Ericsson Txt Pro cep telefonu dijital kamera, video kayıt fonksiyonu ile internette sohbet ve web sayfalrında dolaşmak için Wi-Fi bağlantı desteği gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

http://img200.imageshack.us/img200/817/sonyericssontxtproakill.jpg


Sony-Ericsson Txt Pro akıllı telefon
Sony-Ericsson Pazarlama Müdürü Quentin Cordier: "Sony-Ericsson olarak bizler Sony-Ericsson Txt Pro smartphone cep telefonunu duyururken tüm Facebook taraftarlarımızdan yararlanarak bu fanlarımızın mobil ürünlerimizde ve markamızda daha da yakınlaşmalarını amaçladık. Telefonseverlerin yeni modellerimizin müzik sosyal ağ özelliklerini son derece beğenmiş olmalarından dolayı çok mutluyuz ve bu özelliklerin Sony-Ericsson cep telefonu ürün yelpazemize büyük katkı yapacağını umuyoruz."

http://img263.imageshack.us/img263/8483/sonyericssontxtprosmart.jpg


Sony-Ericsson Txt Pro Smartphone
Sony-Ericsson Txt Pro smartphone cep telefonu yana kayar eksiksiz tuş takımına sahip QWERTY klavyesi ve sosyal paylaşım ağları için geliştirilen "arkadaş" uygulaması ile öne çıkıyor. Sony-Ericsson Txt Pro akıllı cep telefonu yeni Sony-Ericsson Xperia mini telefonlarda bulunan ve köşelere kadar kullanım imkânı sunan tam dokunmatik ekrana sahip.

http://img809.imageshack.us/img809/9227/sonyericssontxtproincel.jpg

Yeni Sony-Ericsson Txt Pro smartphone cep telefonu 2011 yılının üçüncü çeyreğinden itibaren piyasalarda satışa sunulacak





Kaynak: lestgomobile.org