PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jailbreak - Unlock Sorunları Tum kaynaklari sildim yanlislikla yardim edebilirmisiniz :)



lanet
15-06-2011, 23:10
Arkadaslar oncelikle s.a ben jailbreak yeni yapildiginda tum sourceleri yer kapliyo diye silmistim :) tabi ne ise yaradiklarini bilmiyodum mesela bigboss filan :) su anda onlari yeniden yuklemek istiyorum bi adminin yazdigi tum zamanlarin en iyi cydia programlarinin toplandigi bi konu varyaonun altinda sourceler yaziyo onlardan bigboss gibi bi kac tanesini kabul etmiyo bazilarini kabul ediyo nedenini bilen vArmi ? :)

GKTG
15-06-2011, 23:18
Merhaba,

Açtığınız konu, forum kurallarına aykırıdır. Lütfen kuralları okuyarak gerekli düzenlemeyi yapınız. Aksi takdirde bu durum ceza almanıza neden olacaktır.


Konularım Neden Silindi?

- Konu başlığı mesajınızla ilgili olmalıdır ve tamamı büyük harflerle yazılmamalıdır. Başlıklarında "Acil, yardım, lütfen..." vb. kelimeler bulunan konular silinir.

Ayrıca forumda herhangi bir ceza almamak için, lütfen buraya (http://www.ikaynak.com/forum/misc.php?do=showrules) tıklayarak diğer kuralları da dikkatlice okuyunuz.

İyi forumlar...