PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jailbreak - Unlock Sorunları Itunes uzerinden 3gs FW update edince baseband 06.15.00 e yukselirmi?



manush
10-06-2011, 17:21
selam arkadaslar

iphone gecmisim olmadigindan yeni yeni ogrenmeye calisiyorum. bir kac sorum olacakti

1- ingiltereden gelme 3gs 16gb 4.2.1 06.15.00 mc131b model cihazda simfree yada sonradan unlock bilemiyorum butun simkartlar calisiyor. geldiginde uzerinde jb olmadigini dusunuyorum. cydia yoktu yada sonradan silinmiste olabilirmis. benim sorum su:

eger bu cihaz jb yada CFW yapilmamissa itunes uzerinden 4.2.1 versiyonuna cikarken 6.15 bb ye yukselebilirmi? mantiken yukselmemesi lazim cunku ipad icin bu degilmi?

2.nci sorum bu sekilde greenpoison calismadi bende orginal 4.2.1 surumu itunes uzerinden restore ettim tekrar ve gp calisti su an JB li oldu cihaz ve hala simkart calisiyor. bu cihazin simfree oldugunu mu gosterir yoksa herhangi bir surum yukseltmesinde veya kendi surumunu restore ettikten sonra eger sonradan unlock olmussa bu cihaz kilitenirmi tekrar.

amacim elimdeki cihaz nasil bu sekile donusmus onu bulmaya calismak cunku ileride cikacak guncellemeler icin gerekli olabilir diye dusunuyorum. beni aydinlatabilirseniz sevinirim.