PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Firmware Update-Restore Sorunları iPod Touch 3G restore sorunu



exxema
25-05-2011, 23:38
Merhabalar, öncelikle ipodum nasıl olduysa kapandı. Ve pc ye bagladıgımda ipodumu gormuyor. menu tusuna basılı tutup baglantı kablosunu takınca ipodumda itunes ve kablo resmı cıkıyor bu sekilde itunes da gorebılıyorum fakat İtunesla restore etmek ıstedıgımde yapmıyor tam itunesda %99 da full oluyor sora hata verıyor(- 3259 ). biraz araştırdım ve guvenlık duvarının ve antıvırus programlarının kapatılıması gerektıgını okudum bı kac yerde bu sekildede denedım yıne olmadı. manuel olarak elle ( shift + restore ) yüklemek ıstedıgımde ise hata verıyor The ipod ''ipod'' could not be restored because the firmware file is not compatible hatası verıyor. yazılımın uyumlu olmadıgını soyluyor (iPod3,1_4.2_8C5115c_Restore)

su anda ipodum acılmıyor ne yapabılırım hangı surumu kurabılırım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok tşk ed.
(ipodumu usa dan aldım ipod touch 3g)
Not: ipodumu normal actıgımda elma ekranında donuyor...

exxema
29-05-2011, 01:26
yokmu çaresi çöüzümü ????

biorap
29-05-2011, 07:59
Sana tavsiyem, başka bir pc de denemen. Çünkü hata nerden kaynaklanıyor anlayamadım.
Temiz, sorunsuz bir pc ye iTunes kur.antivirusleri devre dısı bırak. Uygun fw indirdiğine emin olduktan sonra, firmware umbrella programının yardımıyla yükleme yap.(yani shsh kontrolune karsi tss server çalışır durumda olsun.)
Ayrıca sen recovery mod a alıp öyle denemişsin. En temizi dfu moda alarak yapmaktır ve kesin sonuc verir. Çünkü recovery mod da eski işletim sistemi bir yere kadar yüklenir. Dfu modda ise hiç yüklenmez. Bilgisayarda biosa girmek gibi düşün.

biorap
29-05-2011, 08:06
Bir de sen söylemeden ben yazayım. Dfu moda almak isterken girdiğin recovery moddan çıkamazsan, recboot programı ile önce recoveryden çık, sonra dfu mod a al.
Dfu mod almak için, cihaz pc ye bağlı ve acik iken 2sn power, cihaz kapanana kadar yaklaşık 7-8 sn her iki tuş, cihaz kapandıktan sonra power i bırak home a basili tutmaya devam et. Bilgisayarından yeni cihaz algılandı sesi gelince bırak.iTunes cihazını görüyor ve cihaz ekranı siyah ise dfu modda demektir.