PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iTunes - Multimedia Sorunları Bilinmeyen Hata (-50)



yeshyy
14-05-2011, 13:16
Arkadaslar merhaba benim elimde 1 GB ipod shuffle var pci formatlamadan once gayet rahat muzik atabiliyor ve duzenleyebiliyordum ancak format atildiktan sonra sarki atamaz oldum.Sarkiyi atmiyor. Yeni bir liste olusturuyorum sarkiyi once oraya atip sonra ipoda sürüklemeye calisiyorum bu seferde su hatayi veriyor ;
Itunes could not copy 'sarki ismi' to the ipod 'ipod ismi' because an unknown error occurred (-50)
Hicbisekilde ise yaramiyor, uzun süredir bi kösede duruyordu oyle ancak suanda isim düstü kendisine-.- Nasil cözebilirim bu sorunu?..

GKTG
14-05-2011, 13:17
Merhaba,

Yazdığınız mesaj, forum kurallarına aykırıdır. Lütfen kuralları okuyarak gerekli düzenlemeyi yapınız. Aksi takdirde bu durum ceza almanıza neden olacaktır.


Mesajlarım Neden Silindi?

- Tamamı koyu, büyük harflerle, eğik, standartların üzerindeki boyutlarla ya da siyah dışında bir renkle yazılan mesajlar uyarıdan sonra silinir.

Ayrıca forumda herhangi bir ceza almamak için, lütfen buraya (http://www.ikaynak.com/forum/misc.php?do=showrules) tıklayarak diğer kuralları da dikkatlice okuyunuz.

İyi forumlar...

yeshyy
14-05-2011, 15:44
Özür dilerim,düzelttim.

yeshyy
26-05-2011, 20:52
Sanırım sorunumu çözemeyeceğiz:/

EmreMutlu
27-05-2011, 02:12
ipod un harddiskini windows aracılığıyla tam format (hızlı biçimlendir ticksiz) atın ve ardından itunes aracılığıyla restore etmeyi deneyin (shuffle da itunes restoresi var mı bilmiyorum :) )

shuffle hakkında bilgim olmamasına rağmen bendeki eski ipod video da da benzer hatayı böyle gidermiştim. kolay gelsin.