PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jailbreak - Unlock Sorunları İphone 3gs Turkcell den alınma Yardım..



trojenxx
10-05-2011, 15:46
Arkadaşlar öncelikle yeni üyeyim herkese merhabalar.Biraz araştırdım fakat kafamın içi çorba oldu daha önce açılmış bi konu varsa şimdiden kusura bakmayın..

Elimde bir adet iphone 3gs var MODEL MC637TU TURKCELL den alınma versiyon 4.0.1 var.Fakat nasıl bir versiyon yükledilerse telefonda ne cydia var nede benzeri bir program ve tabiki telefon inglizce türkçe dil seçeneği yok telefon hakkında pek fazla bilgim yok uzun zamandırda jailbreak fw konularından uzak kalmış birisi olarak bu telefonu nasıl adam ederim :)[gl=18.gif]

GKTG
10-05-2011, 16:01
Merhaba,

Açtığınız konu, forum kurallarına aykırıdır. Lütfen kuralları okuyarak gerekli düzenlemeyi yapınız. Aksi takdirde bu durum ceza almanıza neden olacaktır.


Konularım Neden Silindi?
- Konu başlığı mesajınızla ilgili olmalıdır ve tamamı büyük harflerle yazılmamalıdır. Başlıklarında "Acil, yardım, lütfen..." vb. kelimeler bulunan konular silinir.

Ayrıca forumda herhangi bir ceza almamak için, lütfen buraya (http://www.ikaynak.com/forum/misc.php?do=showrules) tıklayarak diğer kuralları da dikkatlice okuyunuz.

İyi forumlar...

GKTG
10-05-2011, 16:57
Konu başlığını kurallara göre düzenlemek isterseniz pm yoluyla benimle irtibata geçebilirsiniz.

Konu kilitlenmiştir !