PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Donanım - Bağlantı Sorunları Ipod touch 2G Şarj edilmiyor Açılmıyor



ham-mus
03-03-2011, 02:21
Ipoduma şarkı eklemek istedim şarjı tamamen bitmişti. 2 gün boyunca ellemedim şimdi şarkı koymak isterken şarj doluyor simgesini gördüm biraz bekledim itunesi açtım ıpodum görülmüyordu daha sonra ıpodu açmak istedim apple amblemi çıktı bir dahada gitmedi arada dk lar geçtikten sonra ışığı kapandı ve tekrar şarj etme simgesi çıktı arkasından apple amblemi tekrar çıkıyor bu böyle devam ediyor şarj etmiyor simgede herzaman aynı seviye gösteriyor ituneste görse restore etcem fakat oda görülmüyor.. ?

HunterUnicorN
03-03-2011, 10:18
cihazlar arada bu tur gariplikler yapiyor. size tavsiyem cihazin bilgisayrla baglantisini kesip o sekilde acmak ve bu sekilde de acilmiyorsa tinyumbrella gibi programlar araciligyla recovery moda alarak restore edebilirsiniz.

Mehmet Suat Morkan
03-03-2011, 10:51
once recovery mode a almaya calisin olmassa DFU mode da restore yapin basima gelmisti tahminimce JB li cihaz

DFU modda restore da hata veriyosa yaz buraya olabildigince yardimci olmaya calisirim

ham-mus
07-03-2011, 01:31
tinyumberalla nın en eski versiyonunu indirdim pek anlamadım açıkçası en eskisini indirme sebebim win7 kullandıgımdan dolayı daha ii olur diye düşündüm start tss bastım ayarlamaları yaptıktan sonra aplle amblemi ekranımda görüldü şarj doluyor simgesi çıktı söndü şuan tekrar elma simgesi vardı tekrar söndü aynı olay devam ediyor daha açıklamalı bilgi verebilirseniz çok sevinirim yeni sayılırım ikaynak.com a uzun süredir giremiyordum geri kaldım bilgilerden .. ?

son bir bilgi itunes ıpodumu görmüyor..

ham-mus
07-03-2011, 01:33
tiny programında Devices with ECIDs matching the above AND restoring to the exact firmware version listed above will succeed! bu yazı çıktı

ham-mus
07-03-2011, 02:14
beyler yardımlarınız için çok tşk ediyorum konu kapanabilir. ıpodun durumunu hallettim itunes'ta görüyor şarjda ediyor..
şarjı tamamen boşalmıştı uzun bir süre pc ye bağlı olarak beklettik yanılmıyorsam o işe yaradı..