PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uygulama Sorunları Genel "çözüm" tespit ettim



ferhatuzun1461
04-02-2011, 23:03
Ön ekden uygulama sorunlarını seçtim ama bu çözüm hepsini kapsıyor
Öncelikle herkeze iyi akşamlar ve hayırlı forumlar.
ipod touch 1G fw: 3.1.3. Yaklaşık bir yıldır JB'li kullanıyorum. Karşılaştığım sorunlara bulduğum çözümü sizlerle paylaşmak istedim. Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama işe yaradı. Şöyle açıklayayım:

Son 1 2 aydır ipoddaki hatalar çok sıklaştı. restore hiç bir işe yaramadı. cydia sorunlar çok sıklaştı, çoğu zaman ipodu pc ye bağladığımda itunes restore ekranı geldi vb. çeşit çeşit sorunlar sıklaşmaya başladı. restore restore restore bunaldım ve yine restore edmem gerekti pc yi açıp uğraşmamak için sıfırla dan tüç içerik ve ayarları sil dedim. Yaklaşık bir saat sürecek demesine rağmen 5 saat falan sürdü (bitmedi bende manuel olarak dfu moduna aldım pc den restore yaptım) bu silme işleminden sonra sanki ipod JB li değilmiş gibi artık hiç bir hata almıyorum sadece cydia da ilk açılışta download error veriyor o da sanırım yeni bir ipod al demek istiyor :). neyse ki artık sorunsuz çalışıyor çok şükür. benim gibi restore çare olmadığı durumda arkadaşlar bir de bu yöntemi denesinler yorumlarınızı bekliyorum.

MsTrK
05-02-2011, 00:17
Mesajiniz icin tesekkur ederiz.
Fakat soyle bir durum var; Ayarlardan sifirla yaptigimizda, cihazinizin tekrar acilmamasina sebep olabilirsiniz.
Yani tekrar acilmaz derken, elma'da kalir ve restore etmek zorunda kalabilirsiniz.

Sent from my iPod touch using Tapatalk

ferhatuzun1461
05-02-2011, 01:02
Ne kadar güvenlidir ben de bilmiyorum. Söylediğin gibi silme işlemi elmada kaldı ama arada yeniden başlıyor işlem devam ediyordu. Uzun süre bekledim sonra kilit tuşu ve menü tuşuna basili tutarak cihazı kapattım. Sonra dfu moduna alıp pc den restore ettim.