PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iTunes - Multimedia Sorunları itunes ve şarj hakkında



denixex
08-12-2010, 22:07
merha arkadaşlar evde 2 tane pc var. ben itunesi masaüstüne kurdum ve herşeyi bundan yaptım. laptopta hiçbir şey yok. ipodu şarj etmek için laptopa takarsam ne olur ? laptopa itunes kurup ipodu bağlayıp sync etsem olur mu ?

birde jb yaptım ben ipoda şarjı biraz fazla gidiyorda arka planda çalışan programları nasıl kapatabilirim? ve şarjını nasıl uzatabilirim?

birde kamerası kötü ipodun resimleri iyi çekmiyor biraz düzeltebilir miyiz programlarla falan

son olarakta resimleri nasıl atabilirim ipoda? (pc deki resimler)

emrahegrek
08-12-2010, 22:13
laptop ta itunes i hiç kurmayın bile bence yoksa sync ederseniz cihazın içindekiler silinir illla da istiyorsanız iki bilgisayarında itunes library leri aynı dosyalarla içeriklendirlmeli sadece sarj edebilirsiniz, jb sarj durumunu azaltabilir..
eger ios4 kullanıyorsanız arka planda calısan uygulamaları ana ekranda iken iki kez hızlı bir şekilde home tusuna basarak altta acılan kısımda görebilirsiniz daha sonra herhangi birinin uzerine basılı tutup cıkan kırmızı - işarete basarak kapaabilirsiniz...

denixex
09-12-2010, 15:40
teşekkürler hocam. arka plandan 100tane uygulama varmış abartısız. ben direk menu tuşuna basıp kapatıyor sanıyordum . bende diyorum neden şarjı çabuk bitiyor.

denixex
09-12-2010, 15:43
birde resimleri güzel çekmiyor bunu nasıl düzeltebilirim programlarla falan oluyor mu ?