Reklam Alanları

Bu konuyu Facebook üzerinden paylaş

Konu: Phone1,1_3.0_7A341_Custom_Restore-hatası...!  (Okunma sayısı 547 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
    **
    Üye
  • Teşekkür Bilgisi
  • - Ettiği Teşekkür: 0
  • - Aldığı Teşekkür: 0
Phone1,1_3.0_7A341_Custom_Restore-hatası...!
« : 03 Temmuz 2009, 19:56:05 »
Slm. arkadaşlar.  indirmiş olduğum ( iPhone1,1_3.0_7A341_Custom_Restore) dosyasını iphone 2g ye restore ediyorum .normal bir şekilde restore başlıyor.fakat 1.2 dk.ka sonra şu hatayı veriyor nedir acaba bilen varmı...!   The iPhone ''iphone''could not be restored.  An unknown error occurred (1600).

arkadaşlar bu hatayı verdiğinde açılmış olan ekranda ok. ve more informasion butonları çıkıyor.ok dediğimde birşey olmuyor.ama more informasion dediğimde bu sayfa açılıyor.
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekir.
Kayıt Olun veya Giriş Yapın
İPHONE 2G  8GB

iPhone3G Kullanıcısı

Hiperaktif Üye
  • Teşekkür Bilgisi
  • - Ettiği Teşekkür: 723
  • - Aldığı Teşekkür: 980
Ynt: Phone1,1_3.0_7A341_Custom_Restore-hatası...!
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2009, 20:37:35 »
fw dosyasının tamamen indiğine emin misiniz?boyutunu kontrol edip bilgi verir misiniz?
    **
    Üye
  • Teşekkür Bilgisi
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2009, 21:05:41 »
iPhone1,1_3.0_7A341_Custom_Restore
243.423kb. görünüyor.ama mause üzerine götürdüğümde çıkan ekranda 237mb diyor.
bu restore dosyasını indirme merkezindeki 2G firmware'da  3.0 costum firmware YENİ diye yazıyor oradan indirdim.
İPHONE 2G  8GB

iPhone3G Kullanıcısı

Hiperaktif Üye
  • Teşekkür Bilgisi
  • - Ettiği Teşekkür: 723
  • - Aldığı Teşekkür: 980
« Yanıtla #3 : 03 Temmuz 2009, 21:08:38 »
bazan eksik indirmiş olabilir bu tarz büyük dosyalarda sorunlar olabilir.o yüzden sordum.başka pcde deneme imkanınız var mı?
    **
    Üye
  • Teşekkür Bilgisi
« Yanıtla #4 : 03 Temmuz 2009, 21:18:27 »
birde enteresan birşey var ben daha önce cihazı .2.1-ve 2.2  ye çıkardığımda indirdiğim restore dosyaları 3 part. halindeydi. yanılmıyorsam rar halinde idi.
bu indirdiğim ise. tek parça vede rar değil.başka bir pc var olmazsa birde onda deneyeyim..

Tüyo merkezinde 2G için 3.0 firmware rar olarak 4.part olarak verilmiş onları indirip başka bir pc'de deneyelim bakalım...

Arkadaşım yeni pc 'ye itunes 8.2'yi kurdum.ilk indirmiş olduğum restore dosyasını burada 'da denedim aynı hatayı bu pc 'de de veriyor,bende yeni 4.part rar olan 2G  3.0 costume firmware indiriyorum.bu sefer yeni pc de onu deneyeceğim saol...

« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2009, 22:06:57 Gönderen: WATERCITY »
İPHONE 2G  8GB

Administrator

Hiperaktif Üye
  • Teşekkür Bilgisi
  • - Ettiği Teşekkür: 6466
  • - Aldığı Teşekkür: 3313
« Yanıtla #5 : 03 Temmuz 2009, 22:38:25 »
4 part olan dosya custom değil bildiğim kadarıyla, yani yüklerseniz fake IMEI'niz silinir.

Bir de eğer yüklemeyi başarırsanız jailbreak kısmında Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekir.
Kayıt Olun veya Giriş Yapın  adresindeki dosyayı indirin. Bu 2G'ler için olan Redsn0w'dur. 3G için olanından farkı, klasörün içinde BootLoader dosyalarını barındırmasıdır.
    **
    Üye
  • Teşekkür Bilgisi
« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2009, 17:11:45 »
arkadaşlar demin denemiş olduğum bir bilgiyi size vermek istiyorum ona göre bir çözünüz varsa sevinirim:
az önce itunes 8.2'de daha önceden telefonumu yükseltmiş olduğum 2.2 fake imei costum firmware dosyasını yeniden shift+restore ile yüklemeye kaltım,ve 3.0 costume firmware daki 1600 hatasını bundada veriyor.halbuki ben telefonu 2.1. den 2.2'ye bu dosya ile çıkarmıştım hemde ilk seferde ve tel.im 2.2 fake imei li oldu sorunsuz olarak,bence restore dosyalarının ikisindede sorun yok sorun kanımca itunes yada dfu modu ile alakalı.sice ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum.saygılar...
İPHONE 2G  8GB
    **
    Üye
  • Teşekkür Bilgisi
« Yanıtla #7 : 04 Temmuz 2009, 21:50:13 »
Arkadaşlar ;The iPhone ''iphone''could not be restored.  An unknown error occurred (1600).hatasını sonunda hallettim.belki sizinde başınıza gelirse bakarsınız.sorun tamamen DFU moda alma hatası. Birçok sitede DFU moduna alma tarifinde ekranın siyah olacağından  bahsetmişler…

( İlk önce iPhone'u bilgisayara bağlayın ve üstteki güç tuşuna basılı tutarak kapatın.Şimdi sırayla yapmanız gerekenler;-5 saniye kadar güç tuşuna basılı tutarak iPhone'u açın.Elma resmi çıkacak.Güç tuşunu bırakmayın.-Şimdi güç tuşu ile birlikte,aynı anda home tuşuna da 10 saniye kadar basın.-Elma resmi gidecek ve iPhone tamamen kapanacak(Güç kesilecek).Artık elinizi güç butonundan çekebilirsiniz.Yalnız home tuşuna basmaya devam edin.-Yaklaşık 15-30 saniye daha home tuşuna basılı tutun.Bu arada bilgisayar da aygıt bulundu şeklinde bir uyarı ve aygıt tanıma sesi gelecek.Artık Home tuşunu bırakabilirsiniz.)

işte bu şekilde yapıldığında ekran siyah, sorun buradan sonra başlıyor.bu söylenenleri yaptıktan sonra ekranım siyah oluyor ve cihazın kablosunu pc.den çıkarmadan home+güç tuşuna bir otuz saniye daha bastım ve elma resmi çıktı, ve biraz daha bekledim cd ve usb resmi çıktı.ondan sonra her şeyi kendi halletti…

restore bittikten sonra bunları yaptım her şey halloldu…
(İphone 2G  2.2 Fake ımeı kullanıyorum.indirme merkezinden indirmiş olduğum; 3.0 costume firmware.kesinlikle fake ımeı’mi değiştirmedi,bilgilerinize…)
cydia.hackulo.us bu adresi source ekleyip,oradanda Appsync 3.0'ı yükledim.Sonra cihazı kapatıp açtım.ve kırılmış uygulama ve oyun yükleyebilirsin..
denedim kırılmış oyunları oynuyorum…saygılar…

« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2009, 19:08:24 Gönderen: WATERCITY »
İPHONE 2G  8GB

Özel Üye

Üye
  • Teşekkür Bilgisi
  • - Ettiği Teşekkür: 25
  • - Aldığı Teşekkür: 12
« Yanıtla #8 : 06 Temmuz 2009, 18:16:01 »
arkadaslar bu konu önce iphone 2g diye acilmis ama en son cozumde hep ipod olarak gecmis. nitekim verilen cozum de cok acik degil. benim problemim su: iphone 2g cihazim var. 2.2 iken itunes'ten 3.0a shift restore yapmadan yukledim. sonrasinda fake imei oldu. tam olarak cozumunu bilen var mi? hatta gerekirse downgrade yapmak istiyorum. denemedigim yontem kalmadi. ama hep hata veriyor. gerek 3.0a yukseltip jailbreak yapma gerekse de downgrade yapma hususunda ayrintili bilgi verirseniz (mesela onerdiginiz cozumu  hangi versiyon itunes'ten yapmak gerekir vs) gibi ayrintilar olursa memnun olurum...

**
    Üye
  • Teşekkür Bilgisi
« Yanıtla #9 : 06 Temmuz 2009, 19:02:43 »
öncelikle arkadaşım senin cihazın 2G.2.2 fake ımeı'mi yoksa yasal pasaporta işli bir cihazmı onu belirtirmisin.
öncelikle 3.0 geçmek için itunes 8.2 ' yi indirip yüklemelisin.daha sonra cihazın fake ımeı 'li ise 3.0.costum restore dosyasını indir.
Buradan:

eğer pasaporta kayıtlı ise sadece 3.0. restore dosyasını indirmen gerekiyor.o da sitede 4 part olarak verilmiş.
Buradan:

hangi dosya sana uyuyorsa indir,sonra itunes 8.2 yi kur.telefon pc.ye tak.otomatik itunes 8.2 açılacak.telefonu anlatıldığı gibi dfu moduna al. Eğer fake imei ‘li yada kayıtlı fark etmez shift+restore yap,indirdiğin dosyayı restore dosyasını işaretle.ve telefon restore olacak.işlem bittikten sonra cihazın yasal ise jailbreak yapman gerek.(kırılmış oyun ve uygulama yüklemen için) eğer fake ımeı ise yukarıda benim yaptığımı yapar istediğin  kırılmış oyun ve uygulamayı yüklersin…

« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2009, 19:04:35 Gönderen: WATERCITY »
İPHONE 2G  8GB
Sayfa:  [1] 2   Yukarı git
« önceki sonraki »