Arkadaşlar ;The iPhone ''iphone''could not be restored. An unknown error occurred (1600).hatasını sonunda hallettim.belki sizinde başınıza gelirse bakarsınız.sorun tamamen DFU moda alma hatası. Birçok sitede DFU moduna alma tarifinde ekranın siyah olacağından bahsetmişler…
( İlk önce iPhone'u bilgisayara bağlayın ve üstteki güç tuşuna basılı tutarak kapatın.Şimdi sırayla yapmanız gerekenler;-5 saniye kadar güç tuşuna basılı tutarak iPhone'u açın.Elma resmi çıkacak.Güç tuşunu bırakmayın.-Şimdi güç tuşu ile birlikte,aynı anda home tuşuna da 10 saniye kadar basın.-Elma resmi gidecek ve iPhone tamamen kapanacak(Güç kesilecek).Artık elinizi güç butonundan çekebilirsiniz.Yalnız home tuşuna basmaya devam edin.-Yaklaşık 15-30 saniye daha home tuşuna basılı tutun.Bu arada bilgisayar da aygıt bulundu şeklinde bir uyarı ve aygıt tanıma sesi gelecek.Artık Home tuşunu bırakabilirsiniz.)
işte bu şekilde yapıldığında ekran siyah, sorun buradan sonra başlıyor.bu söylenenleri yaptıktan sonra ekranım siyah oluyor ve cihazın kablosunu pc.den çıkarmadan home+güç tuşuna bir otuz saniye daha bastım ve elma resmi çıktı, ve biraz daha bekledim cd ve usb resmi çıktı.ondan sonra her şeyi kendi halletti…
![]()
restore bittikten sonra bunları yaptım her şey halloldu…
(İphone 2G 2.2 Fake ımeı kullanıyorum.indirme merkezinden indirmiş olduğum; 3.0 costume firmware.kesinlikle fake ımeı’mi değiştirmedi,bilgilerinize…)
cydia.hackulo.us bu adresi source ekleyip,oradanda Appsync 3.0'ı yükledim.Sonra cihazı kapatıp açtım.ve kırılmış uygulama ve oyun yükleyebilirsin..
denedim kırılmış oyunları oynuyorum…saygılar…