Sayfa: [1] 2 3 ... 9   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: iTunes için ücretsiz hesap oluşturma...  (Okunma Sayısı 8282 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Site Yöneticisi
Hiperaktif Üye

977 Mesajına Toplam
3095 Teşekkür Edildi
UYARI:
« : 15 Eylül 2008, 02:24:29 »

iTunes İçin Ücretiz Hesap Oluşturma

Bu konu Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz...
Kayıt Olun veya Giriş Yapın
www.iTouchKaynak.com - [JW]
tarafından yazılmış olup, iTouchKaynak.com'a aittir.Başka sitelerde alıntı olduğu belirtilmeden kullanılması yasaktır.

Bildiğiniz gibi iTunes'ta normalde hesap oluşturmak için kredi kartı bilgileri girmek gerekiyor.Bunu aşmanın bir yolu var.Şimdi anlatağımız yöntem ile ücretsiz hesap oluşturabiliyorsunuz.Peki iTunes hesabı neye yarıyor derseniz,en önemlisi 2.x.x firmware yüklü iPod'lar da AppStore dan uygulama yüklemek için gerekiyor.Tabi sadece AppStore da değil,farklı bir kaç yerde daha kullanabiliyorsunuz.iTunes'tan bedava müzikleri indirebiliyorsunuz vs.. Yani bir hesabınızın olması iyi olur.Neyse uzatmadan anlatıma geçelim.

1-Öncelikle iTunes programını çalıştırın.Görüntüdeki gibi "iTunes Store" bölümüne girin ve aşağıdaki MyStore seçeneğini "United States" olarak ayarlayın.

2-Açılan sayfada sağ üstte "Redeem" yazan yere tıklayın.Yerini şekilde de görebilirsiniz.

3-Şimdi aşağıdaki adresten resimdeki yere tıklayarak redeem kodunuzu alın.
Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz...

4-Aldığınız kodu yazın ve redeem butonuna tıklayın.
5-Çıkan ekranda gerekli bilgileri doldurun ve ilerleyin.Kredi kartı ekranı geldiğinde eskiden çıkmayan "None" seçeneğinin gelmiş olduğunu göreceksiniz.O seçeneği işaretleyerek kredi kartı bilgisi girmeden ücretsiz hesap oluşturabilirsiniz.

İşlemler sırasında şehir bilgilerini doğru girmeniz gerekiyor.İsterseniz aşağıdaki örneği kullanabilirsiniz.
City : New York
State : NY
ZipCode :10027

ALTERNATİF YÖNTEM

Arkadaşlar bildiğiniz gibi bir kaç gündür Redeem kodu alamadığımız için yukarıdaki yöntemle ücretsiz iTunes hesabı oluşturamıyorduk.Şimdi okuyacağınız yöntem ile Redeem koduna gerek kalmadan ücretsiz hesap oluşturabillirsiniz.Yöntemi forumda anlatan anilbayar arkadaşımıza teşekkür ediyorum..

1-iTunes'tan Türkiye'yi seçin.(Yukarıda "United States" seçtiğimiz gibi.)
2-Daha sonra ücretsiz bir uygulama seçin ve yüklemek için "Get App" butonuna basın.
3-Çıkan pencereden "Create an account" üzerine tıklayın.
4-Gerekli yerleri doldurun.
5-Ödeme kısmında "None" kutucuğunu seçin ve devam edin.Evet işlem bu kadar.Artık ücretsiz hesabınızı kullanabilirsiniz..

Bu konu Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz...
www.iTouchKaynak.com - [JW]
tarafından yazılmış olup, iTouchKaynak.com'a aittir.Başka sitelerde alıntı olduğu belirtilmeden kullanılması yasaktır.
« Son Düzenleme: 01 Şubat 2009, 14:19:50 Gönderen: [JW] »

Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz...

Sitemizden yararlanıyorsanız ve daha iyi bir site olmamızı istiyorsanız,küçük bir miktar bağışta bulunabilirsiniz.Anlayışınız için teşekkürler.
Bu Mesaja Teşekkür Eden 15 Kullanıcı: 58580000 (27 Haziran 2009, 22:17:40), muratclap (04 Mart 2009, 20:17:25), ks232 (12 Ocak 2009, 18:17:40), pamukhelva (12 Ocak 2009, 14:07:03), sefas (02 Ocak 2009, 06:09:18), mic999 (30 Aralık 2008, 15:15:48), nejaterim (23 Aralık 2008, 13:57:10), Ator (23 Aralık 2008, 13:11:24), hulagu (10 Aralık 2008, 11:32:30), lazusaga (04 Aralık 2008, 03:58:31), anka_ (14 Kasım 2008, 22:12:20), ahmetkose2000 (17 Ekim 2008, 06:52:21), kozaxinan (29 Eylül 2008, 20:25:36), steelharpoon (28 Eylül 2008, 00:29:21), blueblues (20 Eylül 2008, 13:57:18)
iTouch Kullanıcısı
**
Üye

3 Mesajına Toplam
5 Teşekkür Edildi
UYARI:
« Yanıtla #1 : 28 Eylül 2008, 16:30:38 »

dediğiniz gibi yaptım fakat kredi kartı kısmında none çıkmadı .

İpod Nano
İpod Touch
Özel Üye
Üye

16 Mesajına Toplam
19 Teşekkür Edildi
UYARI:
« Yanıtla #2 : 28 Eylül 2008, 16:35:08 »

dediğiniz gibi yaptım fakat kredi kartı kısmında none çıkmadı .

ben yapmıştım none seçeneği çıkmıştı tekrar denemelisin bence 

not:1-2 gün içinde yapmıştım
Bu Mesaja Teşekkür Eden Kullanıcılar: Nevan (28 Eylül 2008, 16:52:14)
iTouch Kullanıcısı
**
Üye

3 Mesajına Toplam
5 Teşekkür Edildi
UYARI:
« Yanıtla #3 : 28 Eylül 2008, 16:58:51 »

bi daha deniyince oldu .. teşekkürler .. yalnız müzikleri bedava nasıl indiriyoruz ?

İpod Nano
İpod Touch
AR-GE Grup Lideri
Site Yöneticisi
Aktif Üye

143 Mesajına Toplam
326 Teşekkür Edildi
UYARI:
« Yanıtla #4 : 28 Eylül 2008, 17:03:18 »

Ücretli olan müzikleri maalesef bedava olarak indiremezsiniz.Aldığınız hesabı daha çok AppStore için kullanabilirsiniz.Çünkü iTunes Store (AppStore değil) Türkiye'de hizmet vermiyor.
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2008, 17:04:21 Gönderen: Evolution »

█►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█
| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz...
Forum Araması
| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz...
Tüyo Merkezi
|
iTouch Kullanıcısı
**
Üye

3 Mesajına Toplam
5 Teşekkür Edildi
UYARI:
« Yanıtla #5 : 28 Eylül 2008, 17:03:59 »

iTunesden indirdiğimiz AppStore uygulamarını nasıl iPod'a aktarabilirim?

İpod Nano
İpod Touch
Site Yöneticisi
Hiperaktif Üye

977 Mesajına Toplam
3095 Teşekkür Edildi
UYARI:
« Yanıtla #6 : 28 Eylül 2008, 17:04:03 »

bi daha deniyince oldu .. teşekkürler .. yalnız müzikleri bedava nasıl indiriyoruz ?

Sadece belirli şarkıları bedava olarak indirebiliyorsunuz.Normal şarkılar gene parayla indiriliyor.
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2008, 17:04:29 Gönderen: [JW] »

Sitemizden yararlanıyorsanız ve daha iyi bir site olmamızı istiyorsanız,küçük bir miktar bağışta bulunabilirsiniz.Anlayışınız için teşekkürler.
iTouch Kullanıcısı
**
Üye

3 Mesajına Toplam
5 Teşekkür Edildi
UYARI:
« Yanıtla #7 : 28 Eylül 2008, 17:04:43 »

Bedava olarak sadece belirli şarkıları indirebiliyorsunuz.Normal şarkılar gene parayla indiriliyor.
Belirli şarkılar nasıl belli oluyo? Bi işaret filan ?

İpod Nano
İpod Touch
Bu Mesaja Teşekkür Eden Kullanıcılar: furkan (31 Ekim 2008, 23:24:52)
AR-GE Grup Lideri
Site Yöneticisi
Aktif Üye

143 Mesajına Toplam
326 Teşekkür Edildi
UYARI:
« Yanıtla #8 : 28 Eylül 2008, 17:07:51 »

Sanırım Free falan yazar 

Forum Araması
Tüyo Merkezi
|
iTouch Kullanıcısı
**
Üye

3 Mesajına Toplam
5 Teşekkür Edildi
UYARI:
« Yanıtla #9 : 28 Eylül 2008, 17:11:03 »

Sanırım Free falan yazar 
Musıc kısmında Free Music yazan yermiş teşekkürler ..
Peki itunes'den indiriğim appstore uygulamalarını nasıl ipoda aktarabilrim ?

İpod Nano
İpod Touch
AR-GE Grup Lideri
Site Yöneticisi
Aktif Üye

143 Mesajına Toplam
326 Teşekkür Edildi
UYARI:
« Yanıtla #10 : 28 Eylül 2008, 17:19:51 »

Diğer konuda sorunuza cevap yazdım.

Forum Araması
Tüyo Merkezi
|
Bu Mesaja Teşekkür Eden Kullanıcılar: Nevan (28 Eylül 2008, 17:20:41)
iTouch Kullanıcısı
*
Yeni Üye

UYARI:
« Yanıtla #11 : 29 Eylül 2008, 20:26:59 »

cok yararlı bır paylasım olmus elıne saglık
iTouch Kullanıcısı
*
Yeni Üye

UYARI:
« Yanıtla #12 : 01 Ekim 2008, 14:22:48 »

Ben denedim ücretsiz hesap oluşturmayı ama siteden aldığım redeem kodunu yazdığım zaman iTunesda redeem bölümüne : The offer associated with that song code expired hatası alıyorum ve 8 -10 kişiye farklı bilgisayarlardan kod aldırmama rağmen hep aynı hatayı alıyorum, acaba başka bir yolu mu var yoksa yanlış mı yapıyorum bir yerlerde :( Şimdiden teşekkürler
AR-GE Grup Lideri
Site Yöneticisi
Aktif Üye

143 Mesajına Toplam
326 Teşekkür Edildi
UYARI:
« Yanıtla #13 : 01 Ekim 2008, 14:34:32 »

Ben denedim ücretsiz hesap oluşturmayı ama siteden aldığım redeem kodunu yazdığım zaman iTunesda redeem bölümüne : The offer associated with that song code expired hatası alıyorum ve 8 -10 kişiye farklı bilgisayarlardan kod aldırmama rağmen hep aynı hatayı alıyorum, acaba başka bir yolu mu var yoksa yanlış mı yapıyorum bir yerlerde :( Şimdiden teşekkürler

Şu an kodu veren siteden kaynaklanan bir sorun var.Verdiği kodların kullanım süreleri bitmiş oluyor.

Forum Araması
Tüyo Merkezi
|
iTouch Kullanıcısı
*
Yeni Üye

UYARI:
« Yanıtla #14 : 01 Ekim 2008, 14:48:18 »

Şu an kodu veren siteden kaynaklanan bir sorun var.Verdiği kodların kullanım süreleri bitmiş oluyor.

Teşekkürler, umarım en kısa sürede düzelir veya başka bir yolu bulunur çünkü cracklenmiş apps ler çalışmıyor app storedan yüklemeden. Başka bir yolunu biliyor musun code elde etmenin, ya da 2. yöntem ile yaparsam yani manuel olarak izinleri 777 yaparak çalışırlar mı appsler ??
Sayfa: [1] 2 3 ... 9   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: