Cydia'da Manage bölümünde bulunan Packages kısmında cydia'dan yüklediğiniz paketleri görebilirsiniz ama [Yazi&Tura]'nın da dediği gibi yüklediğiniz her program ana ekranda görünmeyebilir :)

Cydia'da Manage bölümünde bulunan Packages kısmında cydia'dan yüklediğiniz paketleri görebilirsiniz ama [Yazi&Tura]'nın da dediği gibi yüklediğiniz her program ana ekranda görünmeyebilir :)
Aslında farkındayım hayatımdaki sahte varlıkların, istesem bir anda temizlemesini de bilirim...
Ama bunca sahteliğin benim samimiyetime ihtiyacı var.
hocam tek kelimeyle muthissin eline saglik, kolay gelsin

teşekkürler çok faydasını gördüm.
ben cydia yı ilk açtığımda seçenekleden developer yerine user i ve gelen update sekmesinden de Complete i seçtim.
tavsiye edilenler Developer La Essential update diye okudum.
düzeltmememin ne gibi zararları olur ?
Düzeltmem gerekiyrsa ayarlarına nerden ulaşabilirim yada cydia yı nasıl reinstall yaparım ?

merhabalar, ben cydia ya source eklerken bır hata alıyorum bır uyarı ekranı gelıyor ve source ekleyemıyorum sebebı ne olabılır acaba ?

Aldığınız hatada ne yazıyor ?

mesela az once hackulo.us kaynagını ekledım ve bır hata almadım, fakat cydia.itouchkaynak.com sanırım bu sıtenın kaynağı, yuklerken did not find repository baslıgı altında soyle bır hata alıyorum.
The indicated repository could not be found. This could be because you are trying to add a legacy Installer repository (these are not supported). Also, this interface is only capable of working with exact repository URLs. If you host a repositor and are having issues please contact the author of Cydia with any questions you have
Mesaj zarsa tarafından ( 25-10-2010, Saat 20:53 ) düzenlenmiştir.

oo anladım teşekkür ederim, ben su an appsync 4.1i hackulo.us tan yukledım, sanırım artık itunestan oyun veya program yuklerken hata almam doğru mu :)

Doğrudur.
Şu anda 2 kişi bu konuyu okuyor. (1 kayıtlı üye ve 1 misafir.)