iPhone PC Suite: Artık Başka Programa Gerek Yok...
Beklenen güncellemeyi sizlerle paylaşıyorum. Artık büyük bir kısmınız iPhone PC Suite ile tanıştı, bazı arkadaşlar beğenmesede büyük kısım çok memnun kaldı. Özellikle fazla donanımsal bilgiye sahip olmayan, karmaşık işlemlerle uğraşmak istemeyen arkadaşların beğenisini toplamıştı.
Şimdi size yeni versiyonu yayınlıyorum. Vista Ultimate 32bit kullacısıyım ve şimdiye kadar sorun yaşamadım. Bilindik rutin yüklemeyi yaptıktan sonra problemsiz bir şekilde dosya sistemi, müzik, resim, melodi, tema, uygulama (ipa dosyalarını direkt yükleyebiliyoruz), oyun yükleyebilecek ve daha birçok özellikle birlikte, wifi desteğiyle de problemsiz bağlanabileceksiniz. Eski versiyonlardaki gibi sorunlar yaşamayacaksınız.
Kazanan Teknoloji Ödülleri
Not: program ingilizcedir cince cikarsa program sol ustte iphone resimli beyaz yuvarlagi tiklayin select Language tiklayin oradan ingilizceyi secebilirsiniz (Türkcelestirdiginizde menüde türkcede yazacaktir)
Bu Ekrana gelince Telefonu tamamen kapatip yeniden Baslatmanizi istiyor
Bu ekrana gelemeyen arkadaslar Cydia dan Afc2add yamasını kurun Sorunsuz Calisacaktir.
Kutucugu isaretleyip devam edin
islem bitti hadi hayirli olsun artik güle güle kullana bilirsiniz.
PhoneDaemon Yükleme
3.1.2 ve 3.1.3 versiyonlarinda phonedaemon yükleyemiyen arkadaslar olmus ve buyüzden pc suiteyi tam randimanli kullanamazlar. Reinstall phonedaemon bölümünden telefonlarina kurup sorunsuzca kullana bilirler
Altarnatif olarak pc kurulumu bittikten sonra Cydia dan Afc2add yamasını kurun Sorunsuz Calisacaktir
![]()
15.09.2010 Tarihi itibari ile Son sürüm v2.9.30.176
"Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Kayıt İçin Tıklayın!"Premium link
02.05.2010 Tarihi itibari ile Son sürüm v2.8.2.126 (5 Bölümde yeni yapilandirmalar ve özellikler eklemis )
"Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Kayıt İçin Tıklayın!"
v2.8.2.126 Türkce Yamasi
Yükleyeceginiz Dosya Yoku
Win 7 = C:\Program Files (x86)\NetDragon\91 Mobile\iPhone\LangPack
Windows = C:\Program Files\NetDragon\91 Mobile\iPhone\LangPack
Menüden Türkceyi secip kapatip kacin
25.09.2009 itibari ile son sürüm 2.6.0.105 linkleri
(Alternatif)
.
Programin orjinal sitesi
Eski Versiyonlar Silinmistir.
Alinti Yoktur. Alinti yapani oyarim :)

[gl=2.gif]
programin kullanilmasini anlatmadim iphoneye itunesle daha onceden attiginiz fotograf müuik vs. dosyalari goruyor ve icinden tek tek silmeni sagliyor yeni kadekori olusturmani sagliyor bunlari itunes yapmiyor veya yapiyorda cok karisik islemlerden gecmen gerekiyor ogle diyim umarim beyenirsin ben beyendim bende yeni ogrendim bun programi 4 gün oluyor ve cok eski versiyonlari var neden kimse su zamana kadar paylasmadi sasirdim olsun bana kismetmis