Bimeks si eklemek istiyorum 2,600TLAxarayli isimli üyeden alıntı "Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Kayıt İçin Tıklayın!"

Bimeks si eklemek istiyorum 2,600TLAxarayli isimli üyeden alıntı "Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Kayıt İçin Tıklayın!"
└►iPod Touch 2G+4.2.1+Jailbreak+iPhone 4+5.0.1+Jailbreak+iPhone 4S+5.0.1+Jailbreak+iPod Shuffle+2GB+iPad 2+WiFi+64GB+5.0.1+Jailbreak+MacBook Pro+i7+2.3GHz+OS X Lion
└►Cydia Sourcem http://cydia.myrepospace.com/IBurak/└►Game Center Name IBurak

yuh be sanki araba alıyoruz 3 gs bize yeter ozaman bide kontaratlı alsan 3000 tl geçer af edersiniz fakat bizi inek gibi sağıyorlar
dünyada en ucuz iphone amerikadan alabilirsiniz daha yeni geldi 4.0.2 yüklü kullanamıyorum malesef apple storeden aldım 650dolara yani türkiyeden almaya gerek yok.

bu fiyatlar sadece turkiyede avrupada sunsalar satamazlar iphone 4'ler maximum 800 euro iphone 3g'ler sifirlari 200 euro... :S

herşeye rağman bu fiyatlara iphone alıcı çok bulur

arkadasim ben bulamaz demedim bencede cok bulur ancak turkiyede boyle olmasi beni sasirtiyor...
arkadaş napdın sen abd den daha yeni aldım 650 dolar vergiler dahil ne 1600 tlsi:)CASUA isimli üyeden alıntı "Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Kayıt İçin Tıklayın!"

Abd`den gelenler 1600TLbariscihaner06 isimli üyeden alıntı "Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Kayıt İçin Tıklayın!"

arkadaşlar almanyada fiyatlar ne acaba? teyzem gidiyor ona söyledim tamam bakarım dedi bende hemen araştırmaya giriştim, burdaki fiyatları duyunca canım sıkıldı çünkübirde almnaydan gelincede yine pasaporta kayıt ettirme falan yada başka bişeylerle uğraşcakmıyım? almanyadakiler sim kilitsiz olarak satılıyor diye biliyorum doğru mu? teşkkürler şimdiden

ben sabahtan beri fiyat bakıyorum 16 gb olanlar kayıtsız sim kilitli falan 1200 1300 e var piyasada genelde 1500 lira gibi ortalama ama coğu hem kayıtsız hem de sim kilitli bana oyle geliyorku boyle devam ederse yakında insanların ellerinde arama yapmayan ipod gibi sadce muzık dınlemek ve oyun oynamak için iphone 4 ler olacak 2500 lira bir telefona vermem gerci 2100 verdim ama kontratla beraber bare konusup internete giriyon sadece tel vermek sacma olamaz boyle bir sey
iPhone 4 ios5
iPad 2 ios5
Mac ( Yakinda... )
Şu anda 2 kişi bu konuyu okuyor. (0 kayıtlı üye ve 2 misafir.)