+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 3 SonuncuSonuncu
Toplam 28 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
    Misafir.
    Ziyaretçi

iPhoDroid Kurulumu Resimli Anlatım (iPhone 3G)

arkadaşlar sizlere 3g cihazıma yüklemiş olduğum iphodroid yüklemesini anlatmaya çalışacağım.

yükleme için kullanılan cihazlar : iphone 3g, win7 yüklü bir pc ve 1shot programı birde ben

1-linkten indireceğiniz programı çalıştırıyorsunuz. iPhone açık

"Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Kayıt İçin Tıklayın!"

iphone'u bağlıyorsunuz ve iTunes açılırsa kapatıyorsunuz.

2-shoot'a tıklıyorsunuz

bu ekran geliyor. iPhone'u tanıyana kadar bekliyoruz.

3-iPhone tanındıktan sonra ekranda aşağıdaki resimlerdeki gibi ekran barları dolmaktadır hiç bişey yapmayıp bekleyeceksiniz.

bu ekranı gördükten sonra bir kaç saniye sonra iPhone kapanıyor ve açılınca iPhone'un ekranında

(cihazdan ekran resmi alamadığım için sitesindeki orjinal resmi ekledim)

cihazda power tuşuna yada aşağı yukarı ses açma/kapama tuşlarıyla sol alttaki install kısmına gelin ve home tuşuna basın artık ekranda yazılar kaymaya başlayacaktır.

not:kayan yazılar bi yerde durursa 5-6 dk bekleyin cihazı kapatın işlemleri yeniden yapınız. Cihazınız recovery mod'da kalırsa eğer exit recovery'e tıklayın ve işlemlere baştan başlayın ikinci seferde android yükleniyor.

Bu uygulama cihazınıza kalıcı hasar verebilir bu sorunlardan dolayı konuyu yazan veya ikaynak.com sitesi/yönetimi sorumlu tutulamaz. İşlemlerin yapılıp yapılmaması kişilerin kendi özgür iradesindedir.

kurulumdan sonra ekranda iboot açılıyor ve istediğiniz işletim sistemini seçebiliyorsunuz seçimi onaylamak için home tuşunu kullanıyoruz.

kullanımı zor power tuşu geri menülere dönmek için yukarı ses tuşu ana menüye dönüş home tuşu menü seçenekleri açmak için aşağı yön tuşu en son arama ekranına gelme için kullanılıyor

sorulara cevap vereyim cihaz wifi yada şebeke ile bağlantı kurup internete çıkmadı hiç bir bağlantıyı bulamadı malesef
    zil seslerini açmayı bir türlü beceremedim en son kilitlendiği için sessiz tuşuyla olan durumu değerlendiremedim.
    power ve aşağı yön tuşuna bastığımda launcher uygulamasının süresinin dolduğuyla ilgili hata verdi onuda çözmeye uğraşmadım
    cihazı kapatamazsanız yine home + power tuşları kapatmaya yarıyor ilk kapattığımda cihaz recovery moda girdi açmak için shoot programını kullandım
    ikinci seferde ise ios'a geçiş biraz sıkıntılı oldu açmak için home tuşuyla power tuşuna 4-5 sn basılı tutup home tuşunu bırakıp power tuşuna 1-2 dk basılı tuttum.
    cihazda ısınma oluyor ama ilk kullanımlar olduğu için olabilir batarya göstergesi %99 olan cihazımda 4/3 dolu gösteriyordu
    türkçe dil desteği var

başka aklıma gelenler bunlar.

uyarıyı genel olarak belirttim cihaza hasar verme ihtimali jbninde var bununda v.b. ilk izlenimlerimi aşağıdan buraya kopyaladım
    Mesaj [JW] tarafından ( 15-09-2010, Saat 22:33 ) düzenlenmiştir.

2. Aşağıdaki 13 Üye, Bu Mesaj İçin Teşekkür Etti:

Yönetici
    Cihaz Modeli
    iPod Touch 2G
    Firmware Sürümü
    4.2.1
    Ettiği Teşekkür
    8,632
    Mesajlarına 10,929 kez teşekkür edildi.
    Follow GKTG On Twitter Add GKTG on Facebook Add GKTG on Google+ Add GKTG on MySpace Visit GKTG's Youtube Channel

Cevap: iphodroid kurulumu resimli anlatım iphone 3g

Güzel bi anlatım olmuş emğine ve ellerine sağlık TmC

4. Aşağıdaki Üye, Bu Mesaj İçin Teşekkür Etti:

Administrator
    Cihaz Modeli
    iPhone 4S
    Firmware Sürümü
    5.0.1
    Ettiği Teşekkür
    9,230
    Mesajlarına 13,166 kez teşekkür edildi.

Anlatım için çok teşekkürler, çok merak edilen bir sistem yüklemesiydi.

6. Aşağıdaki Üye, Bu Mesaj İçin Teşekkür Etti:

Yönetici
    Cihaz Modeli
    iPod Touch 2G
    Firmware Sürümü
    4.2.1
    Ettiği Teşekkür
    8,632
    Mesajlarına 10,929 kez teşekkür edildi.
    Follow GKTG On Twitter Add GKTG on Facebook Add GKTG on Google+ Add GKTG on MySpace Visit GKTG's Youtube Channel

ipod touch lar içinde geçelirmi bu acaba

BanMaster...
    Cihaz Modeli
    iPhone 4S
    Firmware Sürümü
    5.0.1
    Ettiği Teşekkür
    15,800
    Mesajlarına 22,745 kez teşekkür edildi.

Eline sağlık Metin, gerekli yere aldım konuyu.

9. Aşağıdaki 3 Üye, Bu Mesaj İçin Teşekkür Etti:

Altın Üye
    Cihaz Modeli
    iPhone 4
    Firmware Sürümü
    4.2.1
    Ettiği Teşekkür
    321
    Mesajlarına 330 kez teşekkür edildi.

Kalıcı hasar standart bir ifade olarak mı yoksa cidden verebilir anlamında mı yazıldı :(

Peki bu sistemden ios'a dönüş olamaz mı? TMC yüklediğine göre bilirsin sorular:

-Pil kullanımı nasıl?
    -Flash sitelerde sorun yaşanıyor mu?
    -İphone'un iostaki özellikleri androidde nasıl performans olarak?
    Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır. Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. "Peyami Safa"
    ‎"Damnant quod non intelligunt." (Anlamadıkları şeyleri kınarlar.) [Latin Atasözü]
    iPhone 3GS 16GB ver: 4.3.3 JB iPhone 4 32GB ver: 5.0 JB

Gümüş Üye
    Cihaz Modeli
    iPod Touch 4G
    Firmware Sürümü
    4.3.1
    Ettiği Teşekkür
    383
    Mesajlarına 382 kez teşekkür edildi.

telefon açılırken sanırım iBoot çıkıyor ve os yada andorit olarakmı açmak istedigimizi soruyor

Altın Üye
    Cihaz Modeli
    iPhone 4S
    Firmware Sürümü
    5.0.1
    Ettiği Teşekkür
    4,326
    Mesajlarına 2,187 kez teşekkür edildi.
    Follow IBurak On Twitter Add IBurak on Facebook Add IBurak on Google+ Add IBurak on MySpace Visit IBurak's Youtube Channel

App store daki uygulama filan yükleme şansımız var mı?
    └►iPod Touch 2G+4.2.1+Jailbreak+iPhone 4+5.0.1+Jailbreak+iPhone 4S+5.0.1+Jailbreak+iPod Shuffle+2GB+iPad 2+WiFi+64GB+5.0.1+Jailbreak+MacBook Pro+i7+2.3GHz+OS X Lion
    └►Cydia Sourcem http://cydia.myrepospace.com/IBurak/└►Game Center Name IBurak

Gümüş Üye
    Cihaz Modeli
    iPod Touch 4G
    Firmware Sürümü
    4.3.1
    Ettiği Teşekkür
    383
    Mesajlarına 382 kez teşekkür edildi.

AppStoredeki uygulamalar os , iOs destekli uygulamalar kısaca macteki oyunları windowsta çalıştaramazsınız o yüzden yüklenmez androiedede appstore uygulamaları

Misafir.
    Ziyaretçi

kurulumdan sonra ekranda iboot açılıyor ve istediğiniz işletim sistemini seçebiliyorsunuz seçimi onaylamak için home tuşunu kullanıyoruz.

kullanımı zor power tuşu geri menülere dönmek için yukarı ses tuşu ana menüye dönüş home tuşu menü seçenekleri açmak için aşağı yön tuşu en son arama ekranına gelme için kullanılıyor

sorulara cevap vereyim cihaz wifi yada şebeke ile bağlantı kurup internete çıkmadı hiç bir bağlantıyı bulamadı malesef
    zil seslerini açmayı bir türlü beceremedim en son kilitlendiği için sessiz tuşuyla olan durumu değerlendiremedim.
    power ve aşağı yön tuşuna bastığımda launcher uygulamasının süresinin dolduğuyla ilgili hata verdi onuda çözmeye uğraşmadım
    cihazı kapatamazsanız yine home + power tuşları kapatmaya yarıyor ilk kapattığımda cihaz recovery moda girdi açmak için shoot programını kullandım
    ikinci seferde ise ios'a geçiş biraz sıkıntılı oldu açmak için home tuşuyla power tuşuna 4-5 sn basılı tutup home tuşunu bırakıp power tuşuna 1-2 dk basılı tuttum.
    cihazda ısınma oluyor ama ilk kullanımlar olduğu için olabilir batarya göstergesi %99 olan cihazımda 4/3 dolu gösteriyordu
    türkçe dil desteği var

başka aklıma gelenler bunlar.

uyarıyı genel olarak belirttim cihaza hasar verme ihtimali jbninde var bununda v.b.

15. Aşağıdaki 7 Üye, Bu Mesaj İçin Teşekkür Etti:

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 kişi bu konuyu okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)