Isınma sorunu ve yavaşlık var, yüklemeden önce tekrar düşünün.

Isınma sorunu ve yavaşlık var, yüklemeden önce tekrar düşünün.

Yani Metin abi "iphone için tamamen gereksiz,cihazı kasan ve kullanışı zor bir android olmuş" diyebilimiyiz. Şahsen senin anlattıklarından öyle bir anlayışa vardım![]()
cihazı kasmıyor aslında hızı iyi ama multi touch olayı çok iyi değil iPhone'un rahatlığı yok android telefon almak isteyenlerin kurup denedikten sonra şükürler olsun ki iPhone'um var diyeceğinden dolayı android almak isteyenler yüklesin ve görsünler.

Emeğinize anlatımınıza sağlık. Android meraklıları için sanırım bütün sorunlar giderildi. Her işletim sistemi için kurulum mevcut. Tabi iphone 3g liler şimdilik için :/
Aslında farkındayım hayatımdaki sahte varlıkların, istesem bir anda temizlemesini de bilirim...
Ama bunca sahteliğin benim samimiyetime ihtiyacı var.
hızlı ama bataryayı çok hızlı tüketiyor ayrıca ekran karardıktan sonra saat görünüyor ekranda bazıları bu özelliğiçok istiyordu.
teşekkürler modum

yeni bir uygulama ileriki sürümlerde telin tüm özelliklerini kullanabilir hale gelecektir.flashlı siteler için firefoxu kullanılabilir.
windows mobile 7 de iphoneda çalışır bu gidişler iphoneandroidwin7:)

Arkadaşlar optimum da Media Marktı gezerken adamın elinde heralde iphone 3G cihazı vardı. Tam olarak anlayamadım temamı iphodroid ama galiba iphodroid neyse bence uzaktan güzel gözüküyor menüsü filan yani tavsiye edilir gibi yani![]()
└►iPod Touch 2G+4.2.1+Jailbreak+iPhone 4+5.0.1+Jailbreak+iPhone 4S+5.0.1+Jailbreak+iPod Shuffle+2GB+iPad 2+WiFi+64GB+5.0.1+Jailbreak+MacBook Pro+i7+2.3GHz+OS X Lion
└►Cydia Sourcem http://cydia.myrepospace.com/IBurak/└►Game Center Name IBurak
Bunun 2G için olanınınn linki var mı ?

Yok, zaten program hatalarla dolu ve kullanıcılar memnun değil. Yenilenince tüm linkler eklenecek.
iphodroid.com sitesinde mevcut olması lazım
Şu anda 1 kişi bu konuyu okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)